Кино "Планета Пайнер" Димитровград

Кино "Планета Пайнер" Димитровград

Телефон за резервации: 088 7080101
Facebook: www.facebook.com/kinoplaneta

Резервации по телефона са валидни до 30 минути преди прожекцията.
3D очилата се ползват безплатно. При повреда се заплащат 40 лв.

Днес 25 Март, Неделя

 • Лили Рибката

  25 март
  неделя
  27 март
  вторник
  28 март
  сряда
  29 март
  четвъртък
  14:00 14:00 14:00 14:00
  Лили Рибката
  Жанр: Детски, Семеен
  Времетраене: 1 ч. и 47 мин.
  Формат: 2D
  Година: 2017
  Режисьор: Ясен Григоров
  В ролите: Калин Сърменов, Койна Русевa, Красимира Демирова, Татяна Лолова, Стоян Радев

  “Лили Рибката” е филм, който се обръща към децата, но ангажира и възрастните. Той е семеен филм, поставящ въпроси, от чиито отговори се интересуват както съвременните деца, така и техните родители.

  Филмът е приказка за необикновено дете, което променя пола си всеки път щом някой го погледне право в очите. Полагайки усилия да му помогнат, родителите на детето го отвеждат в малко село в околностите, на което детето среща връстничката си Лили – внучка на говорещ Японски шаран и дъщеря на цигани-магьосници.

  Приказка за отговорни родители и чувствителни деца. История с фантастични герои и любов във всичките й форми.
 • Tomb Raider: Първа мисия

  25 март
  неделя
  27 март
  вторник
  28 март
  сряда
  29 март
  четвъртък
  16:00 16:00 16:00 16:00
  Tomb Raider: Първа мисия
  Жанр: Екшън, Приключенски, Фентъзи
  Времетраене: 1 ч. и 58 мин.
  Формат: 3D
  Година: 2018
  Режисьор: Роар Ютог
  В ролите: Уолтън Гогинс, Хана Джон-Кеймън, Доминик Уест, Ник Фрост, Алисия Викандер, Кристин Скот Томас

  Лара Крофт е независимата дъщеря на ексцентричен авантюрист, който изчезва, когато тя едва навлиза в тинейджърските си години. Сега, вече млада жена на 21-годишна възраст, без истинска цел и посока в живота си, Лара работи като вело-куриер по улиците на Лондон, едва успява да плати наема си и рядко посещава лекциите, необходими ѝ да завърши образованието си. Твърдо решена да открие своя собствен път, тя отказва да застане начело на международната бизнес империя на баща си също толкова непоколебимо, колкото отхвърля идеята, че него наистина вече го няма. Неспособна да приеме фактите и да продължи напред с живота си седем години след изчезването му, дори Лара не може да разбере какво точно я тласка към това веднъж завинаги да разгадае пъзела около тайнствената му смърт.

  Тръгвайки против волята и последното му желание, тя оставя всичко, което познава, зад себе си, в търсене на последната известна дестинация на баща си: легендарна гробница на митичен остров насред смъртоносните води на Дяволско море, който може би се намира някъде край бреговете на Япония. Но мисията ѝ няма да е лесна – дори достигането до острова ще е изключително коварно. Залозите не биха могли да са по-високи за Лара. Бореща се с предизвикателствата, въоръжена единствено с острия си ум, сляпа вяра и упорит дух, тя трябва да премине границата на собствените си възможности. Ако оцелее в опасното приключение, това може да се окаже нейното израстване, което да ѝ спечели името Tomb Raider.
 • Непознатите 2: Жестоки игри

  25 март
  неделя
  27 март
  вторник
  28 март
  сряда
  29 март
  четвъртък
  18:00 18:00 18:00 18:00
  Непознатите 2: Жестоки игри
  Жанр: Хорър
  Времетраене: 1 ч. и 25 мин.
  Формат: 2D
  Година: 2018
  Режисьор: Йоханес Робъртс
  В ролите: Бейли Мадисън, Мартин Хендерсън, Кристина Хендрикс

  Семейно пътуване се превръща в кошмар, когато се налага пренощуване в парк за каравани. Трима маскирани психопати ще ги посетят под прикритието на мрака, за да тестват желанието им за оцеляване.
 • Огненият пръстен: Революция

  25 март
  неделя
  27 март
  вторник
  28 март
  сряда
  29 март
  четвъртък
  20:00 20:00 20:00 20:00
  Огненият пръстен: Революция
  Жанр: Екшън, Фантастика
  Времетраене: 1 ч. и 51 мин.
  Формат: 3D
  Година: 2018
  Режисьор: Стивън С. ДеНайт
  В ролите: Джон Бойега, Чарли Дей, Борис Алинович, Скот Истууд, Ринко Кикучи

  Конфликтът между извънземните чудовища Кайджу и управляваните от хора супер роботи Йегъри, които трябва да преустановят изтреблението на човешката раса, e обхванал цялата Земя в Огненият пръстен: Революция.

  Джон Бойега е бунтовникът Джейк Пентакост – някога обещаващ пилот на Йегер, чийто легендарен баща е жертвал живота си, за да осигури победа на човечеството срещу зловещите Кайджу. Джейк е прекъснал обучението си преди години и се е отзовал в криминално общество. Но когато още по-голяма заплаха надвисва над градовете ни и грози да постави света на колене, Джейк получава нов шанс да съживи паметта на баща си и да се свърже отново със сестра си Мако Мори (Ринко Кикучи) – водач на ново поколение пилоти, израснали във време на война. Докато търсят отмъщение за всички убити, те се надяват да успеят да възпламенят световна революция срещу злите сили на изтреблението.
Начало