Кино "Планета Пайнер" Димитровград

Кино "Планета Пайнер" Димитровград

Телефон за резервации: 088 7080101
Facebook: www.facebook.com/kinoplaneta

Резервации по телефона са валидни до 30 минути преди прожекцията.
3D очилата се ползват безплатно. При повреда се заплащат 40 лв.

Днес 21 Февруари, Сряда

 • Петдесет нюанса освободени

  21 февр.
  сряда
  22 февр.
  четвъртък
  18:00 18:00
  Петдесет нюанса освободени
  Жанр: Драма, Еротичeн, Романтичен
  Времетраене: 1 ч. и 41 мин.
  Формат: 2D
  Година: 2018
  Режисьор: Джеймс Фоли
  В ролите: Рита Ора, Ерик Джонсън, Ким Бейсинджър, Джейми Дорнан, Дакота Джонсън

  Джейми Дорнан и Дакота Джонсън се завръщат като Крисчън Грей и Анастейжа Стийл в Петдесет нюанса освободени – третата глава от световния феномен „Петдесет нюанса“. Филмът, който идва в кината на Св. Валентин 2018 г., дава дългоочакваната кулминация на събития, които започнаха през 2015 и 2017 г. в блокбъстърите, чиито общи световни приходи надхвърлиха $950 милиона.
 • Лили Рибката

  21 февр.
  сряда
  22 февр.
  четвъртък
  14:00 14:00
  Лили Рибката
  Жанр: Детски, Семеен
  Времетраене: 1 ч. и 47 мин.
  Формат: 2D
  Година: 2017
  Режисьор: Ясен Григоров
  В ролите: Калин Сърменов, Койна Русевa, Красимира Демирова, Татяна Лолова, Стоян Радев

  “Лили Рибката” е филм, който се обръща към децата, но ангажира и възрастните. Той е семеен филм, поставящ въпроси, от чиито отговори се интересуват както съвременните деца, така и техните родители.

  Филмът е приказка за необикновено дете, което променя пола си всеки път щом някой го погледне право в очите. Полагайки усилия да му помогнат, родителите на детето го отвеждат в малко село в околностите, на което детето среща връстничката си Лили – внучка на говорещ Японски шаран и дъщеря на цигани-магьосници.

  Приказка за отговорни родители и чувствителни деца. История с фантастични герои и любов във всичките й форми.
 • Гномчета вкъщи

  21 февр.
  сряда
  22 февр.
  четвъртък
  23 февр.
  петък
  24 февр.
  събота
  25 февр.
  неделя
  27 февр.
  вторник
  28 февр.
  сряда
  1 март
  четвъртък
  16:00 16:00 14:00 14:00 14:00 14:00 14:00 14:00
  Гномчета вкъщи
  Жанр: Анимация (дублиран)
  Времетраене: 1 ч. и 29 мин.
  Формат: 3D
  Година: 2017

  Когато Клои открива, че градинските гномчета в новата й къща не са това, което изглеждат, тя ще трябва да направи избор - да се впише в "готините" на новото си училище или да поведе заедно със своите приятели битката срещу злите същества Трог от друго измерение.
 • Черната пантера

  21 февр.
  сряда
  22 февр.
  четвъртък
  23 февр.
  петък
  24 февр.
  събота
  25 февр.
  неделя
  27 февр.
  вторник
  28 февр.
  сряда
  1 март
  четвъртък
  20:00 20:00 16:00 15:45 16:00 15:45 16:00 15:45
  Черната пантера
  Жанр: Екшън, Фантастика
  Времетраене: 2 ч. и 14 мин.
  Формат: 3D
  Година: 2018
  Режисьор: Райън Куглър
  В ролите: Мартин Фрийман, Лупита Нионго, Чадуик Боусман, Майкъл Б.Джордън

  Черната пантера проследява историята на Т´Чала, който, след смъртта на баща си - краля на Уаканда, се завръща в изолираната, но технологично напреднала, африканска държава, за да наследи трона и да заеме полагащото му се място като крал. Когато стар и могъщ противник се появява отново, Т´Чала е въвлечен в конфликт, качествата му на крал са поставени на изпитание, а съдбата на Уаканда и на целия свят са изложени на риск. Изправен пред предателства и опасности, младият крал трябва да призове своите съюзници и да освободи пълната сила на Черната пантера, за да победи враговете си и да осигури сигурността на своя народ и начина им на живот.
 • Нощни игри

  23 февр.
  петък
  24 февр.
  събота
  25 февр.
  неделя
  27 февр.
  вторник
  28 февр.
  сряда
  1 март
  четвъртък
  18:15 20:00 18:15 20:00 18:15 20:00
  Нощни игри
  Жанр: Комедия, Трилър
  Времетраене: 1 ч. и 33 мин.
  Формат: 2D
  Година: 2018
  Режисьор: Джон Франсис Дейли, Джонатан Голдстийн
  В ролите: Джейсън Бейтман, Рейчъл Макадамс, Кайл Чандлър, Били Магнюсън, Шарън Хорган, Джеси Племънс, Ламорн Морис, Дани Хюстън, Кайли Бънбъри

  Макс (Джейсън Бейтман) и Ани (Рейчъл Макадамс) са вманиачени геймъри, които вечно се съревновават и никога не пропускат седмичната вечер на игрите с близките си приятелски двойки. Когато на гости пристига харизматичният и мистериозен брат на Макс - Брукс, който им е приготвил специална изненада, вечерта на игрите се превръща в детективско парти с фалшиви похитители и федерални агенти. Отвличането на Брукс е част от играта, нали?

  Шестимата амбициозни играчи се впускат в шеметна надпревара да разрешат мистерията и да спечелят специланта награда, но постепенно осъзнават, че нито играта, нито Брукс са това, което изглеждат. В продължение на една хаотична, дива нощ шестимата приятели се изправят пред неочаквани препятствия, които водят до още по-неочаквани обрати. Без правила, без резултати и без ясна представа кои са истинските участници в играта, те или ще преживеят най-вълнуващата нощ в живота си...или за тях игата ще приключи.
 • Привличане

  23 февр.
  петък
  24 февр.
  събота
  25 февр.
  неделя
  27 февр.
  вторник
  28 февр.
  сряда
  1 март
  четвъртък
  20:00 18:00 20:00 18:00 20:00 18:00
  Привличане
  Жанр: Комедия, Музикален, Романтичен
  Времетраене: 2 ч. и 02 мин.
  Формат: 2D
  Година: 2018
  Режисьор: Мартин Макариев
  В ролите: Башар Рахал, Яна Маринова, Луиза Григорова, Койна Русева, Владо Пенев, Радина Боршош и Живко Симеонов

  Младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) е разкъсвана между любовта си към училището, което баща й е основал, и миналото си на състезател по спортни танци. Колегите и я уважават, а учениците я обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, в който директорският пост в гимназията е овакантен и Ангелова се оказва в пряка конкуренция с амбициозната си и коварна колежка Великова (Койна Русева). Повереният на Лора 12ти клас също е изправен пред проблеми. Диана (Луиза Григорова), дъщеря на основния спонсор на елитното училище ( Башар Рахал),е красива и секси лигла, която не пропуска да демонстрира луксозния си начин на живот. Тя смята, че на света няма нещо, което дане може да се купи със секс или пари. Дори това да е гаджето на най-добрата й приятелка Соня (Радина Боршош). Манипулациите на Диана водят до разразяването на скандал, в центъра на който е секс клипчес нейни съученици, заснето в танцовата зала на Лора Ангелова. Междувременно в училището е назначен нов преподавател по музика -Калин Соколов (Александър Сано), поп звезда и новоизлюпен продуцент. Училищните връзки неизменно ще го оплетат. Чия страна, обаче ще избере той? И има ли изобщо страна, или всеки е сам за себе си? Месец преди абитуриентския бал на своя клас, Лора Ангелова ще трябва да докаже на всички, че верният избор винаги е по-труден, но си струва! А музиката и танците са част от училище...
Начало