ПРОЛЕТТА ИДВА С ХИТОВЕТЕ НА АНЕЛИЯ

15 март 2018 г.

Новият дългоочакван албум на Анелия, “Дай ми още”, вече е при многобройните й почитатели. Той е събрал най-добрите 15 мелодии на звездата, записани през последните години. Това е албум, който се роди с името си, без каквото и да е колебание. Водещата песен се появи през декември 2016-та но това не й попречи да привлече интереса на меломаните и те да я предпочитат като хит през изминалата година. До момента “Дай ми още” има над 21 милиона преглеждания в най-популярния български YouTube канал – PlanetaOfficial. Освен заглавната песен “Дай ми още” в албума е включена и турската версия на парчето “Unutamam”, донесла й две награди от южната ни съседка: за “Най-харесвана поп-фолк певица в Турция” и за “Най-слушана песен”.

Дуетни партньори на Анелия в този албум са Галин, Миро, Илиян, Kyriacos Georgiou. В албума е включена песента “Колеги”, която e трио с Илиян и DJ Живко Микс, както и “Моят мъж”, съвместен проект с орк. “Кристали”. Две са новите песни, които са непознати за меломаните – “Зоопарк” и “Тук ли си”. Специално за обложката на “Дай ми още” Анелия засне ексклузивна фотос сесия с Теди Грозданов. Кадрите, които е подбрала певицата, са чернобели, а на тях тя е повече от гореща. 
Песните, включени в новия албум, ще бъдат представени на живо на концерта-промоция “Дай ми още” на 15 март от 19.30 часа в “Payner Club” в София.

АНЕЛИЯ - “ДАЙ МИ ОЩЕ”

 1. ДАЙ МИ ОЩЕ
 2. ГЕНЕРАЛ
 3. КАЖИ МИ – дует с Kyriacos Georgiou
 4. ЗООПАРК
 5. ГОТ МИ
 6. С ТЕБЕ МИ Е НАЙ
 7. МОЯТ МЪЖ – с орк. Кристали
 8. АЗ СЪМ ДЯВОЛЪТ - ft.Галин
 9. МИЛО МОЕ
 10. ЗАПОЧВАМЕ НА ЧИСТО
 11. ТУК ЛИ СИ
 12. СЪРЦЕТО ЩЕ ПЛАТИ
 13. UNUTAMAM
 14. ВЯРВАЙ
 15. КОЛЕГИ – трио с ИЛИЯН и DJ ЖИВКО МИКС
Начало