ДВЕ НОВИ ИМЕНА В КАТАЛОГА НА "ПАЙНЕР"

02 декември 2016 г.

Музикална компания "Пайнер" добави две нови имена в каталога си - звездата на македонската сцена Елена Велевска и гръцкият певец Simos Salias.

Певицата Елена Велевска е водещо име в съседна Македония, достатъчно известна и за българската публика. Изнасяла е концерти в над 30 страни, между които Австралия, САЩ, Канада, цяла Европа и др. Първата си песен "Сънувам" записва още на 15 години, а до сега има издадени девет албума, в които е събрала десетките хитови заглавия, които е записала през годините.

Македонската звезда засне новата си песен "Погледни ме за сбогом" в празничната Новогодишна програма "Нощта на звездите" на телевизия "Планета", а на следващия ден бе гост на промоцията на дебютния албум на Фики. През този месец Елена ще снима и видеоклип на песента си "Погледни ме за сбогом" с режисьора Стоян Стояновски и екипа му от "2S" студио. Песента "Погледни ме за сбогом" е по музика и аранжимент на Робърт Билбилов и текст на Огнян Неделковски и само преди седмица бе представена в Македония.


Гръцкият изпълнител Simos Salias е второто ново име в каталога на "Пайнер". Певецът е познат на българската публика от съвместния си проект с Милко Калайджиев – "Ела, кукло". Още тогава той даде заявка, че е име, което има потенциала да се открои и на българската музикална сцена. Преди няколко дни той представи и своя самостоятелен проект "Tha To Dis", заснет от Тенчо Янчев край Златните мостове на Витоша. Зрителите на телевизия "Планета" ще видят участието на Simos Salias и в празничната Новогодишна програма "Нощта на звездите".

Начало