МУЗИКАЛНАТА КОРОНА НА ДЖЕНА

19 декември 2017 г.

"Да ти бъда корона" е новият самостоятелен албум, с който Джена ще зарадва предпразнично многобройните си почитатели. "Да ти бъда корона" е шести по ред самостоятелен албум в кариерата на звездата и втори в юбилейната и година. През 2017 тя отбелязва десетата година от съвместната си работа с музикална компания "Пайнер" и неотдавна издаде фолклорния си албум "Срещна ни хорото", записан съвместно с оркестър "Канарите".

"Да ти бъда корона" включва 10 нови заглавия, създадени през последните три години, като музиката на четири и текстът на една от песните са на самата певица. Джена умишлено ограничи бройката на песните да 10, като още един формален знак за своя творчески юбилей. Две от песните в албума "С мен да вървиш" и "Тук жена му пази" са дуети с Галин и с Преслава. Името на новия проект идва с името на актуалния хит на певицата "Да ти бъда корона".

2017 е изключително щастлива и благодатна за певицата и в професионален и в личен план, която се сдоби и с първородния си син, но успя да съчетае грижите за бебето със своите професионални ангажименти като остана вярна на музиката и на своята публика. Трябва да се отбележи нарастващия хитов потенциал на всяка от новите песни на Джена, съдейки по гледанията им в официалния канал на "Планета" в You Tube. "Да ти бъда корона" е един успешен зрял продукт, даващ основателна заявка за няколко от годишните музикални награди.

ДЖЕНА - “ДА ТИ БЪДА КОРОНА”

  1. КОЯ
  2. ТИ КЪДЕ БЕШЕ
  3. ТУК ЖЕНА МУ ПАЗИ - дует с Преслава
  4. ДРАЗНИ МЕ ПАК
  5. ЗАВИСИМА
  6. ДА ТИ БЪДА КОРОНА
  7. ГРАДЪТ РАБОТИ ЗА МЕН
  8. С МЕН ДА ВЪРВИШ – Галин ft. Джена
  9. СПРИ ДА МИ ДОСАЖДАШ
  10. ВСИЧКО ЗНАЕШ
Начало