ЕКСТРА НИНА КАНИ НА ПАРТИ В "ПРИКАЗКИТЕ"

11 октомври 2016 г.

С парти в комплекс "Приказките" на 17 октомври Екстра Нина официално ще отбележи завръщането си на българската музикална сцена. През летния сезон певицата издаде и бестовия албум "Белязани с любов", в който включи част от емблематичните си хитове, излизали през годините. От няколко месеца Екстра Нина продължи кариерата си и в България, отново като изпълнител на музикална компания "Пайнер", като най-категоричното доказателство за сериозното и присъствие на родната музикална сцена е именно новият и албум "Белязани с любов. В специалната ретро вечер ще участват и колегите на Екстра Нина от зората на попфолка. Почитателите на жанра очакват да се насладят на любимите си хитове, които не са чували от години.

"Приказките" са емблематично място за кариерата на повечето от звездите в попфолка, а и за жанра като цяло. Кариерата на самата Екстра Нина също е обвързана с легендарния комплекс. Повечето от най-прославените и хитове са представени за пръв път пред почитателите и именно тук. Присъствалите на последната и промоция, със сигурност ще си спомнят благотворителния търг за първото копие от новия и диск, с който тогава звездата събра средства за деца от детски дом. На своето парти в ресторант "Приказките" Екстра Нина е поканила и някои от по-младите си колежки, чиито хитове владеят дискотеките в последните години.

"Белязани с любов" е 15 албум в кариерата на звездата и е побрал 15 заглавия, създадени в период от близо 18 години. Песните от "Белязани с любов" са издавани в албумите: "Вечна измама", "The Best ballads", "Деветият елемент", "Позволи ми", "От тук започва любовта", "The Best - Любовница", "Мъжко момиче". Любопитен факт е, че с музикална компания "Пайнер", Екстра Нина е издала досега 170 песни. Освен хитовите заглавия, включени в новия албум Екстра Нина със сигурност ще изпълни и любимите песни на своите гости, присъстващи на партито в комплекс "Приказките".

Начало