УСПЕХЪТ НА ЕМАНУЕЛА Е "НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕН"

30 октомври 2018 г.

"Нотариално заверен" е най-новият самостоятелен албум на Емануела, който е панорама на най-силния период в творчеството и. "Нотариално заверен" включва 16 заглавия, които певицата записва като изпълнител от каталога на музикална компания "Пайнер". Песните са създадени в период от три години: първата е "Сменяй ме" през октомври 2015, до "Пожелавам ти" през септември 2018 год. Всички песни, включени в албума, имат ефектни видеоклипове, някои от които с доста скандално съдържание, но провокацията е част от неповторимия атрактивен стил на Емануела. Ефектна фотосесия представя новата визия на певицата, която краси кориците на новия албум. "Нотариално заверен" е четвъртия самостоятелен проект в музикалната кариера на Емануела след: "Запознай я с мен", "Буря от емоции" и "Емануела". Песните в "Нотариално заверен" са композирани от спецовете в бранша: Николай Пашев, Даниел Ганев, Мартин Биолчев и Радомир Кишев. Песента "5, 6, 7, 8" е по музика на Галин, а една песен е от сръбски автор. За текстовете певицата се е доверила на Анастасия Мавродиева, Росен Димитров, Станислава Василева, Петя Радева и Александър Попов.

Емануела е от певиците, които са търсени за участие в съвместни музикални проекти, кани изпълнители в своите записи и с желание се включва в записите на свои колеги. В новия си албум Емануела е включила три записа с Константин: "Не ме заслужаваш", "Още те обичам" и "Съкровище", както и по един запис с Галин - "5, 6, 7, 8", с Джордан - "Купих ти сърце" и с Мария Цветкова - "Незабравима". Отличителна черта на младата певица е нейният работохолизъм. Емануела записва и снима по пет видеоклипа годишно, като поддържа това темпо през 2016 и 2018, а както се оказва, ще спази традицията си и през тази година. За трите месеца в края на 2015 тя записва две песни, но преди това, през лятото на 2015 година, Емануела реализира два проекта с изпълнители от "Пайнер": "Скорпион" и "Хайде вдигни и".

Със сигурност може да се каже, че от тази есен любимото число за почитателите на Емануела ще бъде 16. Просто заради броя на хитовете в новия албум на звездата, които са точно 16. И тъй като хитовете се броят наесен, звездата избра този сезон за да представи новия си самостоятелен проект.

Последните три години са сред най-успешните в кариерата на Емануела: по пет хитови песни всяка година, като всяка една е представена с чудесен видеоклип, успешно турне в САЩ и един прекрасен албум тази есен.

"Нотариално заверен" е най-очакваният албум през този сезон. Излизането му бе планирано за лятото, но певицата реши да добави в него и най-новата си песен "Пожелавам ти" и това удължи очакването му. Резултатът вече е налице - 16 великолепни песни, плод на вдъхновението на творческите екипи.

Новият албум на Емануела "Нотариално заверен" можете да закупите от тук.

ЕМАНУЕЛА - "НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕН"

 1. ГЛЕДАЙ МЕ НА СНИМКА
 2. БЕЗ ЧУВСТВА
 3. ОЩЕ ТЕ ОБИЧАМ дует с Константин
 4. НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕН
 5. ВИНОВНА
 6. ПОЖЕЛАВАМ ТИ
 7. КУПИХ ТИ СЪРЦЕ дует с Джордан
 8. ПОЧТИ ПЕРФЕКТЕН
 9. 5, 6, 7, 8 дует с Галин
 10. СМЕНЯЙ МЕ
 11. НЕ МЕ ЗАСЛУЖАВАШ дует с Константин
 12. КАТО ТЕБЕ
 13. НЕЗАБРАВИМА ft. Мария Цветкова
 14. СЪКРОВИЩЕ ft. Константин
 15. ДА ТЕ ИМАМ
 16. 20 ЛЕВА
Начало