ЕМИЛИЯ, ЕМАНУЕЛА И ЕСИЛ ДЮРАН В ПОДКРЕПА НА БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАУЗА

02 март 2017 г.

Емилия, Емануела и Есил Дюран се присъединиха към благотворителна кауза в помощ на детско-юношеската школа по баскетбол във Варна. Звездите на музикална компания "Пайнер" и телевизия "Планета" дариха по един свой тоалет, който да бъде представен на благотворителен бал, а средствата, получени от продажбата му, да бъдат използвани за възстановяването на зала „Приморец“, където много деца да спортуват всекидневно.

Балът се проведе в хотел „Интернационал“ на Златни пясъци, като благотворително в инициативата се включиха: Васил Петров, Есил Дюран, Руслан Мъйнов и Годжи. Кампанията бе подкрепена от областната управа и общинската администрация на Варна, Министерството на труда и социалната политика и бе уважено и от представители на Варненската и Великопреславска митрополия. Каузата в подкрепа на детско-юношеската школа по баскетбол във Варна набра над 45 000 лв. от гостите и дарителите, участвали в благотворителния бал.

Емануела бе предпочела да изпрати свой тоалет в синьо и черно, популярен сред феновете и от нейни сценични изяви. Емилия дари рокля, която е уникален модел JUST CAVALLI 2013/2014. Звездата се е представяла с нея на концерта "12 години Телевизия Планета" през ноември 2013, както и в коледната програма "Една нощ в Приказките" на телевизията през същата година. Величествената златна рокля, предоставена от Есил, е авторски модел на Есил Дюран, включена в стартовата и колекция при откриването на нейната галерия. Есил Дюран бе предоставила вечерни тоалети от свои колекции за красивите момичета, които бяха ангажирани с организацията на вечерта. На финала Есил Дюран зарадва гостите и с букет от своите емблематични хитове.

Галерия

Начало