ФЕН КЛУБ НА СЛАВКА КАЛЧЕВА ПРАЗНУВА ЮБИЛЕЙ

31 март 2017 г.

В края на миналата седмица Славка Калчева изпълни букет от хитовете си за гостите в ресторант "Приказките" край Харманли. Популярната певица останала приятно изненадана от присъствието в залата на голям брой свои почитатели, с част от които лично се познавала от години. Тя споделя, че в Харманли, в Свиленград, а и в региона като цяло има голям брой почитатели на нейните песни. Може да се каже, че тази вечер в "Приказките" се събрала една огромна приятелска компания. Значителна част от гостите се познавали отдавна и организирано посещавали всички нейни концерти в тази част на България.

Още през 2007 година членовете на групата се обявили за почитателски клуб на народната певица и си направили байряк с нейния портрет и надпис "Фен клуб на Славка Калчева". С искрения си интерес към красивите песни на обичаната народна певица, групата увличала все нови и нови почитатели. Славка наистина очаквала да види свои познати и почитатели в ресторанта, но била очарована от старателната подготовка на цялото тържество. На празничната вечер в "Приказките" сцената била изпъстрена с цветя, балони и празнична украса, а звездата на вечерта била посрещната с голям букет бели рози. Инициаторите от фен клуба поднесли и своята изненада за любимата си певица - припомни ли и че нейният фен клуб става на 10 години. По този повод били приготвили и специална торта с надписи и снимка. Обсипали певицата с цветя и благодарности, а тя на свой ред и поднесла онова, което всички очаквали от нея - своите хубави песни. Вместо обичайната програма, Славка Калчева изпълнила двойно по-дълг музикален спектакъл. Една част по предварително уговорената програма и втора част - специално за своите почитатели, в който преобладавали и техните музикални желания.

Сред песните, които почитателите на певицата винаги искали да изпълнява са и песните „Отредена съдба" и "Седнал Господ да вечеря…" Песента "Отредена съдба" е от албума "Сватба" от 2000 год., но певицата снимала видеоклип на тази песен едва миналата година, специално заради своите почитатели, които настоявали и да могат да гледат любимата си песен по телевизия "Планета фолк". Същата вечер българският национален отбор победи отбора на Холандия и това дало повод на по-запалените от гостите да предложат при всеки мач на националите Славка Калчева да пее на "Приказките".

В момента Славка Калчева подготвя студийните записи на песните за нов самостоятелен проект и се надява скоро да зарадва многобройните си почитатели с цял нов албум.

Галерия

Начало