МУЗИКАЛЕН ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА ОТ ПАЙНЕР

21 декември 2018 г.

В навечерието на Коледа музикална компания "Пайнер" поднесе една много приятна изненада за почитателите на популярния музикален жанр с подбрани хитове в компилацията "Folk Collection 14".

Това е компилацията, която финализира облика на музикалния сезон за 2018 година. "Folk Collection 14" е компилация, в която всяка песен е попадение в десятката. 13 песни са представени от 15 утвърдени изпълнители, сред които са Галена, Анелия, Емилия, Деси Слава, Емануела, Джена. Мъжката половина на компанията е представена от Илиян, Милко Калайджиев, Борис Дали, Фики, Георгиос Ясемис, Устата. Младото поколение изпълнители на компанията е представено от Теди Александрова с актуалния и хит "Котка". С песента "Вълк единак", включена в новата компилация "Folk Collection 14", е дебютът на Джорджия като изпълнител от каталога на "Пайнер".

Определяме хитовите заглавия, включени в компилацията "Folk Collection 14", като "горещи" не само заради възпламеняващия си вътрешен заряд и емоционална енергия, но и защото са създадени буквално часове преди появата на новата компилация. Това са песните, създадени от хитмейкърите през месец ноември: почти всички заглавия са с премиера през месец ноември, като половината от тях са в седмицата между 21 и 26. Песента на Георгиос Ясемис се появи в края на октомври, а на Илиян - "Запали" в началото на месец декември.

Песните в компилацията "Folk Collection 14" представляват самостоятелна изява на изпълнителите, с изключение на дуета на Деси Слава и Фики "Да вдигнем шум" и колаборацията на Анелия с Кириакос Георгиу "Подлудяваш ме". Повечето от песните в компилацията получиха и своите лайф версии на концерта за рождения ден на телевизия "Планета" в зала Арена Армеец на 4 декември. Категорично можем да кажем, че "Folk Collection 14" е свежо и силно попълнение на всяка домашна фонотека, след хитовите пакети "Payner Sumeer Hits - 2018", "Hit Bikini - 2018" и "Пайнер хит сезони - есен 2018".

До края на тази година почитателите на модерния фолк ще получат и новия самостоятелен албум на Борис Дали "Аз избрах". Той е четвъртия попфолк албум в кариерата му и пети след фолклорния "Младо момче". За отбелязване в новия проект на Борето са големия брой дуетни песни в него: с Елена Велевска, с Емилия, с Теди Александрова, с Цветелина Янева и др. Новият албум на Райна ще зарадва многобройните и почитатели в първите дни на 2019 година. Така стана и в началото на текущата година, когато още на 3 януари на музикалния пазар се появи четвъртият фолклорен албум "Тежко мина младостта".

Новата хитова компилация "Folk Collection 14" можете да закупите от тук или от магазините на "Пайнер" в цялата страна.

"FOLK COLLECTION 14"

 1. ГАЛЕНА – ФЕНОМЕНАЛЕН
 2. ЕМАНУЕЛА – НАПРАВИ ТАКА
 3. ДЖЕНА – ЯКО МИ Е
 4. БОРИС ДАЛИ – НЯМА ДА СЪМ ТВОЙ
 5. ЕМИЛИЯ – САМО ТЕБЕ ИСКАМ
 6. АНЕЛИЯ & KYRIACOS GEORGIOU – ПОДЛУДЯВАШ МЕ
 7. ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА – КОТКА
 8. ИЛИЯН – ЗАПАЛИ
 9. ДЕСИ СЛАВА И ФИКИ – ДА ВДИГНЕМ ШУМ
 10. УСТАТА – ДЕБЕЛ
 11. ДЖОРДЖИЯ – ВЪЛК ЕДИНАК
 12. МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ – ОЩЕ ДИШАМ
 13. GEORGIOS GIASEMIS – EISAI EROTAS
Начало