17 ВЪЛНУВАЩИ ПЕСНИ ОТ ГЛОРИЯ В "ЛЮБОВТА НАСТОЯВА"

12 декември 2019 г.

Дългото очакване си заслужаваше и ето, че от днес, на музикалния пазар вече е албумът "Любовта настоява" на Глория. Самата певица го определя като "Моят любим албум", в който са събрани 17 вълнуващи музикални заглавия. Голямата изненада в него са 4 нови песни, една от които се появи през октомври. "Любима" стартира в ефира на телевизия "Планета" и "Планета HD", а днес премиера там ще направи и "Гост не си". "Очите лъжат" и ремикса на "Скъпи, купи ми нещо", ft. Устата, ще чуят само тези, които побързат да си купят оригиналния албум "Любовта настоява". Ще го намерите в търговската мрежа, а в интернет – в мрежата на еMAG.

Новият албум на Глория се появява почти 5 години след "Пясъчни кули". В него Примата на модерния фолк е събрала цялата си любов към музиката и ни представя доста различни като стил и настроение песни. Тук са дуета със Симона Загорова "Няма кой да ме спре", както и тоталните хитове "Докосването има памет", "Нюанси сиво", "На по-добрите стрелци", "Не лъжи на колене", "Обичай ме такава", "Полудяваш по мен" и др.

Заглавие на албума дава чувствената балада "Любовта настоява", с която изпълнителката изразява своето житейско верую, че любовта е водеща сила за всичко. Самият видеоклип е сниман в Париж, а Гърция Глория избра за екранизацията на "Добре дошла, скитнице", "Не те давам", както и на новите две мелодии - "Любима" и "Гост не си".

Любителите на фолклора също ще бъдат очаровани от албума, защото в него място са намерили и песните "Ангеле – Дяволе", "Любовта не е играчка" и "Лудо младо".

ГЛОРИЯ - "ЛЮБОВТА НАСТОЯВА"

 1. Любима
 2. Гост не си
 3. Очите не лъжат
 4. Скъпи купи ми нещо
 5. Добре Дошла Скитнице
 6. Не те давам
 7. Докосването има памет
 8. Любовта настоява
 9. Полудяваш по мен
 10. Нюанси сиво
 11. Обичай ме такава
 12. Не лъжи на колене
 13. Няма кой да ме спре
 14. На по добрите стрелци
 15. Любовта не е играчка
 16. Лудо младо
 17. Ангеле Дяволе
Начало