ВИСОКООКТАНОВА СМЕС ПРЕДИ КРАЯ НА СЕЗОНА - “HIT BIKINI - 2017”

01 септември 2017 г.

14 имена от първата редица на модерния фолк, са подбрани за "Hit Bikini 2017" - ударна доза хитове, стартираща за финалния разгар на летните купони. 12-те завладяващи мелодии са не само летни по темперамент, но те са създадени в разгара на сезона: седем през август и три през юли. Това придава особено настроение от слушането на песните, не само създадени за сезона, но и вдъхновени от усещанията, актуалността и ритъма на новия сезон. Най-показателен за това е експлозивният успех на "#THEBOSS" на Галена. Дори новата песен на Анелия "Вярвай" още няма и видеоклип. Само Карлос с "Да няма нас" и Джена с "Коя" са стартирали месец по-рано. Още от първо слушане "Hit Bikini 2017" се възприемат, като плод на талантливо вдъхновение, което в момент на творческо прозрение е сътворило увлекателните мелодии "на един дъх".

Като правило "Hit Bikini 2017" представлява сборник от най-амбициозните летни проекти на звездите от музикална компания "Пайнер". На първо място това са: Галена, Анелия, Емануела, Татяна, Джена, Райна, Нелина, Ваня, Елена Велевска и др. Една от големите изненади на колекцията "Hit Bikini 2017" са дуетните проекти, включени в нея: и съвместният проект на Ваня с Азис "Маймуно мръсна", и новата колаборация на Анелия с "Кристали", и най-вече дуетът на Джена и Преслава "Тук жена му пази", превърнал се в една от сензациите на сезона. Увлечени от високооктановата скорост на сезона, звездите са включени с по една своя песен в колекцията "Hit Bikini 2017", а единственото приятно различие са направили Джена и Анелия, които освен индивидуалните си проекти имат и по една дуетна песен.

Истински взривоопасна смес представлява новия проект на Галена "#THEBO$$", който грабна вниманието на всички, а не само на запалените меломани. Парчето толкова категорично налага качествата си, че с пълно основание дава заявка сезон 2017 да бъде определен като лятото на Галена. Дуетът на Джена и Преслава "Тук жена му пази" бе справедливо определен като една от сензациите на музикалното лято, доказвайки отново и отново, че когато се съберат две перфектни качества се получава нещо ново и различно за огромно удоволствие на всички почитатели на новата българска музика. Проектите на Емануела имат една особеност: чуеш ли новата и песен - не можеш да и се наслушаш, а като се появи и видеото - не можеш да му се нагледаш, и нещо повече - този ефект е очакван и сигурен. Въпреки името си "Без чувства" новият проект на Емануела всъщност е високооктанова продукция, която се наложи като едно от водещите заглавия на сезона. Ваня е отлична певица с перфектна визия, която с всеки свой нов проект затвърждава позициите си в първата редица, показателни са дуетите и с водещите имена в попфолка.

Новата песен на Анелия "Вярвай" е създадена като дискотечната хит-прогноза на певицата, продължавайки успешната мелодична линия, която звездата следва в проектите си от началото на годината. Истински триумф на младостта, на красотата и летните страсти постига Райна в своя нов проект “Сафари” - едно динамично, танцувално парче, което неустоимо привлича с лятно настроение и силни емоции. Елена Велевска получи ново вдъхновение, неизчерпаема енергия и разпери творчески криле, записвайки хит след хит, след като подписа договор с "Пайнер", поредно доказателство за всичко това е и най-новият и проект "Уволнен си от живота ми". Татяна не остави равнодушни с новия си проект "Падам си по теб", впечатляващ с подчертано горещата си визия, а динамичното и модерно лятно парче постигна целта на певицата - много емоции и лятно настроение за публиката си.

Джена направи своята заявка за летен хит с песента си "Коя" още в началото на сезона, вплитайки летни визии, летни страсти и темпераментна мелодия в един увлекателен микс, който те грабва още от първо слушане. Всяко лято Нелина ни поднася по едно страхотно завладяващо парче, което звучи като плажен химн на българското лято и "Код червено" е поредното доказателство за великолепните способности на певицата, когато има хубава песен. Карлос е певец, който се утвърди, като един от най-романтичните млади гласове, и който в новия си проект "Да няма нас" ни предлага един по-различен поглед към изпепеляващите чувства. След успеха на първия си проект „Моят мъж“ преди година, оркестър "Кристали" и Анелия се впускат в ново музикално приключение, което също се налага като образец за купон и добро настроение.

Традиционна идея за музикална компания "Пайнер" е хитовете на всеки сезон да намерят място в сезонна компилация, а за най-топлия сезон да се озоват в най-горещата компилация - "Hit Bikini 2017". В началото на лятото музикалната компания издаде и още една лятна компилация - "Payner Summer Hits 2017", но хубавите песни, издавани от „Пайнер", в никакъв случай не биха се побрали нито в един, нито само в два албума. Въпреки стиловата си съобщност, всяка от песните притежава своята неповторима звучност и уникална музикална линия, което позволява компилацията "Hit Bikini 2017" да се слуша отново и отново като пълна програма за летните дискотеки.

“HIT BIKINI” 2017

 1. ГАЛЕНА – #THEBO$$
 2. ДЖЕНА И ПРЕСЛАВА – ТУК ЖЕНА МУ ПАЗИ
 3. ЕМАНУЕЛА – БЕЗ ЧУВСТВА
 4. ВАНЯ ft. АЗИС – МАЙМУНО МРЪСНА
 5. АНЕЛИЯ – ВЯРВАЙ
 6. РАЙНА – САФАРИ
 7. ЕЛЕНА ВЕЛЕВСКА – УВОЛНЕН СИ ОТ ЖИВОТА МИ
 8. ТАТЯНА – ПАДАМ СИ ПО ТЕБ
 9. ДЖЕНА – КОЯ
 10. НЕЛИНА – КОД ЧЕРВЕНО
 11. КАРЛОС – ДА НЯМА НАС
 12. КРИСТАЛИ И АНЕЛИЯ – НА МАЯМИ
Начало