ОЩЕ ЛЯТНО НАСТРОЕНИЕ С "HIT BIKINI 2018"

29 август 2018 г.

"Hit Bikini 2018" е най-новата темпераментна компилация на музикална компания "Пайнер", появила се в средата на през седмицата на музикалния пазар. Уверено може да се каже, че това са песните, които озвучават летния музикален сезон.

16 горещи композиции, представени от 22 от най-популярните имена в попфолка - това е "Hit Bikini 2018". Достатъчен е и само бегъл поглед върху имената на изпълнителите, това са топ имена като: Галена, Цветелина Янева, Емануела, Галин, Яница, Анелия, Райна, Мария, Кали, Теди Александрова, Устата и др.

Отражение на изключително силната и актуална дуетна вълна са 6 дуетни песни в "Hit Bikini 2018": с лидерска позиция е "Маракеш" на Галена и Цветелина Янева, ориенталско темпераментното "Газ" на Милко Калайджиев и Наско Ментата, скандалната "Палим и летим" на Ани Хоанг и Silver, летния хит на Татяна и Adnan Beats "Мамасита", различната и провокативна "Копакабана" на Анелия и Дамян Попов, както и завладявящата "Купих ти сърце" на Емануела с Джордан.

С горещия си темперамент, вдъхновена атрактивност и огромен хитов заряд, през лятото доминираха и индивидуалните композиции. Като се започне от опасно пристрастяващите "112" на Галин, "Папая" на Кали, "Бразилка" на Райна, "Чувал ли си за такива" на Мария, продължим с "Отмъстителката" на Яница, "Милионер" на Борис Дали, "Не сме приключили" на Илиян и стигаме до финалната кулминация с "Богиня" на Ваня, "Цяло лято" на Теди Александрова и "Давам се целия" на Устата.

Песните в новата компилация "Hit Bikini 2018" са създадени в разгара на сезона - от края на юни до началото на август, което с още по-голямо основание ги определя като летните хитове на звездите от музикална компания "Пайнер". Където и да сте били през лятото, където и да се намирате сега - край вас звучат песните от "Hit Bikini 2018". В която и музикална класация да погледнете, първите 10 места са заети от песните, включени в компилацията "Hit Bikini 2018". Всички 16 летни заглавия имат чудесни видеоклипове, които могат да се гледат в фира на телевизия "Планета" или в официалния канал Planeta Official в You Tube.

Hit Bikini 2018

 1. ГАЛЕНА И ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА – МАРАКЕШ
 2. КАЛИ – ПАПАЯ
 3. ЕМАНУЕЛА И ДЖОРДАН – КУПИХ ТИ СЪРЦЕ
 4. АНЕЛИЯ И ДАМЯН ПОПОВ – КОПАКАБАНА
 5. ГАЛИН – 112
 6. ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА – ЦЯЛО ЛЯТО
 7. УСТАТА – ДАВАМ СЕ ЦЕЛИЯ
 8. АНИ ХОАНГ и SILVER – ПАЛИМ И ЛЕТИМ
 9. ЯНИЦА – ОТМЪСТИТЕЛКАТА
 10. БОРИС ДАЛИ – МИЛИОНЕР
 11. ВАНЯ – БОГИНЯ
 12. МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ И НАСКО МЕНТАТА – ГАЗ
 13. РАЙНА – БРАЗИЛКА
 14. МАРИЯ – ЧУВАЛ ЛИ СИ ЗА ТАКИВА
 15. ИЛИЯН – НЕ СМЕ ПРИКЛЮЧИЛИ
 16. ТАТЯНА И ADNAN BEATS – МАМАСИТА
Начало