ХИТОВЕТЕ НА ЛЯТО 2017 ЗВУЧАТ ВЪВ ВАРНА

24 юли 2017 г.

На 29 юли стадион "Спартак" във Варна ще се превърне в притегателен център за всички, които харесват звездите на музикална компания "Пайнер". Всички тях ги очаква една незабравима лятна фиеста с най-горещите хитове на сезона. Водещ на спектакъла с участието на 9 обичани изпълнители ще бъде Иван Динев – Устата, а само тези, които присъстват на стадиона ще могат да аплодират на живо "Leila Pala Tute" със специалното участие на Деси Слава, Анелия и Преслава. "Гледай да не бъркаш", "Кажи ми" и "Пада звезда" със сигурност ще звучат във Варна.

Теди Александрова ще покачи "Температурата", а Галена ще ни разкрие кой е #TheBo$$. "Само мой" и "Виновна" пък ще накарат всички да пеят заедно с Емилия и Емануела. Такъв голям концерт не може да мине и без големите хитове на Галин и Фики, а най-щастливи от това ще са дамите, които обожават двамата изпълнители.

Началният час на концерта "Звездите на "Планета Пайнер" е 20:30 часа, а билети може да закупите онлайн - на Ticketportal или на място във Варна на следните места - в бензиностанции OMV, касата пред хотел "Черно море", касата на Двореца на културата и спорта, книжарници "Booktrading", офисите на "Office 1 Superstore" и магазин "На тъмно".

Ако нямате навършени 18 години и желаете да присъствате на концерта на стадион "Спартак" във Варна, трябва задължително да бъдете с придружител, който да представи попълнена и подписана Декларация /в два екземпляра/ от него в качеството си на родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето. Това е мярка, съобразена със законодателните разпоредби в България и при липса на попълнена Декларация няма да бъдете допуснати на стадиона. Самата Декларация може да изтеглите от тук.

Начало