ВИДЕОХИТОВЕТЕ НА "ПЛАНЕТА" - НА 4 DVD

02 юли 2018 г.

Най-гледаните видеоклипове от ефира на телевизия "Планета" и официалния канал Planet Official в You Tube за 2017 година вече са достъпни и на музикалния пазар. Видеоколекцията "Хитовете на Планета Пайнер 16 - DVD" е побрала на 4 DVD диска 52 видеохита на 26 от изпълнителите на "Пайнер". С по 4 заглавия са представени Галин, Емилия, Теди Александрова. С по 3 видеоклипа са включени Преслава, Анелия, Мария Борис Дали, Джена, Фики, Яница, а с по два - Деси Слава, Емануела, Джулия, Джордан, Елена Велевска, Валя, Райна, Кали и Татяна. 16 от видеоклиповете са дуетни, а други девет - колаборация между двама и повече изпълнители.

Първият диск от колекцията стартира с "Не се изтриваш" на Преслава и продължава все така ударно с "Гледай да не бъркаш" на Деси Слава и с хитовият дует на Галин и Емануела "5, 6, 7, 8". Темпото продължава и със следващите: "Да ти бъда корона" на Джена, "Кажи ми" на Анелия, "За мене край си" на Джулия, "Всичко забраненио" на Мария, "Някой богат" на Борис Дали, "Пате" на Фики. На финала на този първи диск са хтовите видеа "Корабът майка" на Теди Александорва, "Виновна" на Емануела, "Няма да ма купиш" на Яница.

"Само мой" на Емилия е първият видеоклип във втория диск, следван от Галин с "#MEGUSTA", "Без чувства" на Емануела и дуетната "Ангелите плачат" на Деси Слава и Джордан. Дуетната поредица продължава с "Ще си мой" на Борис Дали с Елена Велевска, "За патрона" на Ваня и Анелия, "По мъжки" на Фики и Нактан и триото "Температура" на Теди Алрександрова, Борис Дали и dj Живко Микс. В същия диск са клиповете на Джулия "Поздрав за жена ти", "Фуклата" на Яница, "Принцеса" на Райна, "Коя" на Джена и "Червеният картон" на Мария.

"Тук жена му пази" на Джена и Преслава е дуетното начало на третия DVD диск, следвано от хитовото "С тебе ми е най" на Анелия и дуетните "Напусни" на Емилия с dj Цеци Лудата глава, "Нощта гърми" на Галин и Лорена, "Бръмчалка" на Милко Калайджиев и Наско Ментата, "Подгряващи звездички" на Теди Александрова и Азис, както и темпераментните заглавия "Каква съм луда" на Кали, "Да ти дам ли малко" на Мария, "Маймуно мръсна" на Ваня, "Сафари" на Райна и финалните "Ако искаш" на Фики, "Уволнен си от живота ми" на Елена Велевска, "MOROCO" на Денис и компания и "Падам си по тебе" на Татяна.

Летния видеохит на Устата "Leila Pala Tute" напълно основателно е водещата заглавие на четвъртия диск. И тук не липсват дуетни клипове: "Как да изтрезнея" на Емилия и Тони Стораро, "От София до Банско" на Теди Александрова и компания, "За последно" на Илиян и Алисия, "Да, да, да" на Магда и Jordanis Agapitos. Високото ниво на проекта се поддържа от клиповете: "Пада звезда" на Преслава, "Мойта дама" на Галин, "Изкушение" на Яница, "Не те боли" на Джордан и "Без мен не можеш" на Димана. Финалното заглавия на цялата колекция е "Бивша за секс" на Татяна.

"Хитовете на Планета Пайнер 16 - DVD" е пъстра видеопанорама на изминалата музикална година. поредицата е без аналог в българската музикална практика и е уникална придобивка за всяка лична колекция, която има амбицията да притежава достатъчно изчерпателен комплект от видеохитовете на 2017 година.

“ХИТОВЕТЕ НА ПЛАНЕТА ПАЙНЕР 16” DVD

1 ЧАСТ (DVD 1)
 1. ПРЕСЛАВА – НЕ СЕ ИЗТРИВАШ
 2. ДЕСИ СЛАВА – ГЛЕДАЙ ДА НЕ БЪРКАШ
 3. ГАЛИН и ЕМАНУЕЛА – 5,6,7,8
 4. АНЕЛИЯ и KYRIACOS GEORGIOU – КАЖИ МИ
 5. ДЖЕНА – ДА ТИ БЪДА КОРОНА
 6. ЕМИЛИЯ ft. ЕМАНУЕЛА – ВСЕ ЕДНО МИ Е
 7. БОРИС ДАЛИ ft. ЕМИЛИЯ – НЯКОЙ БОГАТ
 8. МАРИЯ – ВСИЧКО ЗАБРАНЕНО
 9. ДЖУЛИЯ ft. АНЕЛИЯ – ЗА МЕНЕ КРАЙ СИ
 10. ФИКИ – ПАТЕ
 11. ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА – КОРАБЪТ МАЙКА
 12. ЕМАНУЕЛА – ВИНОВНА
 13. ЯНИЦА ft. ГАЛИН – НЯМА ДА МЕ КУПИШ
2 ЧАСТ (DVD 2)
 1. ЕМИЛИЯ – САМО МОЙ
 2. ГАЛИН – #MEGUSTA
 3. ЕМАНУЕЛА – БЕЗ ЧУВСТВА
 4. ДЕСИ СЛАВА и ДЖОРДАН – АНГЕЛИТЕ ПЛАЧАТ
 5. БОРИС ДАЛИ и ЕЛЕНА ВЕЛЕВСКА – ЩЕ СИ МОЯ
 6. ДЖУЛИЯ ft. ГАЛЕНА – ПОЗДРАВ ЗА ЖЕНА ТИ
 7. ВАНЯ и АНЕЛИЯ – ЗА ПАТРОНА
 8. ЯНИЦА – ФУКЛАТА
 9. МАРИЯ – ЧЕРВЕНИЯТ КАРТОН
 10. ДЖЕНА – КОЯ
 11. ФИКИ и HAKTAN – ПО МЪЖКИ
 12. РАЙНА – ПРИНЦЕСА
 13. ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА, БОРИС ДАЛИ и DJ ЖИВКО МИКС – ТЕМПЕРАТУРА
3 ЧАСТ (DVD 3)
 1. ДЖЕНА И ПРЕСЛАВА – ТУК ЖЕНА МУ ПАЗИ
 2. АНЕЛИЯ – С ТЕБЕ МИ Е НАЙ
 3. ЕМИЛИЯ и DJ ЦЕЦИ ЛУДАТА ГЛАВА – #НАПУСНИ
 4. ГАЛИН и ЛОРЕНА – НОЩТА ГЪРМИ
 5. ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА ft. АЗИС ft. НАСИ – ПОДГРЯВАЩИ ЗВЕЗДИЧКИ
 6. КАЛИ – КАКВА СЪМ ЛУДА
 7. ФИКИ – АКО ИСКАШ
 8. МАРИЯ – ДА ТИ ДАМ ЛИ МАЛКО
 9. МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ и НАСКО МЕНТАТА – БРЪМЧАЛКА
 10. РАЙНА – САФАРИ
 11. ВАНЯ ft. АЗИС – МАЙМУНО МРЪСНА
 12. ЕЛЕНА ВЕЛЕВСКА – УВОЛНЕН СИ ОТ ЖИВОТА МИ
 13. ДЕНИС ft. ADNAN BEATS & GAME OVER – MOROCO
 14. ТАТЯНА – ПАДАМ СИ ПО ТЕБ
4 ЧАСТ (DVD 4)
 1. УСТАТА ft. ДЕСИ СЛАВА, АНЕЛИЯ и ПРЕСЛАВА – LEILA PALA TUTE
 2. ЕМИЛИЯ и ТОНИ СТОРАРО – КАК ДА ИЗТРЕЗНЕЯ
 3. ПРЕСЛАВА – ПАДА ЗВЕЗДА
 4. ИЛИЯН и АЛИСИЯ – ЗА ПОСЛЕДНО
 5. ГАЛИН – МОЙТА ДАМА
 6. ЯНИЦА – ИЗКУШЕНИЕ
 7. ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА ft. ADNAN BEATS, GAME OVER & НАСИ – ОТ СОФИЯ ДО БАНСКО
 8. КАЛИ – QUE PASA
 9. ДИМАНА – БЕЗ МЕН НЕ МОЖЕШ
 10. .ДЖОРДАН – НЕ ТЕ БОЛИ
 11. .МАГДА и IORDANIS AGAPITOS – ДА, ДА, ДА
 12. .ТАТЯНА – БИВША ЗА СЕКС
Начало