IS THIS LOVE - ТРОЕН ДЕБЮТЕН АЛБУМ НА ФИКИ

13 декември 2016 г.

Дългоочакваният дебютен албум на Фики, Is This Love, вече e в търговската мрежа в цялата страна. Той се издава на троен носител - двоен компактдиск и DVD и се появява в навечерието на третата годишнина от присъединяването на Фики към музикална компания "Пайнер". Три години, изпълнени с успех, много хитове и престижни награди. Три години, в които изпълнителят показа, че освен целунат от съдбата, е и целеустремен в постигането на музикалните си мечти.

Албумът включва всички песни и клипове, които Фики е създал от началото на своята музикална кариера. Като започнем от дуетната песен с Галена "Кой", която бе знакова за Фики и предначерта неговия звезден път и се стигне до най-новото заглавие Is This Love, дало име на този проект. Подаръкът на певеца към неговите фенове са две нови мелодии - "Ти си ми сърцето" и "Тук съм", както и неговата фолклорна интерпретация на популярната македонска песен "Ах, къде е мойто либе". Те също правят своята премиера с излизането на албума на пазара, а днес ще бъде представена и лайв версията на "Ти си ми сърцето", която Фики засне в Празничната Новогодишна програма "Нощта на звездите". В албума Is This Love са намерили място и неговите съвместни проекти с Галена, Преслава и Азис.

Фики отбеляза излизането на албума и с бляскава промоция, която съвпадна с рождения ден на брат му на 30 ноември. Той промотира албума с уникален лайв концерт, включващ 20 песни в различни стилове. Помагаха му шест музиканти и два беквокала, с които направиха невероятно шоу, истински празник за ухото на ценителите. Зрителите на "Планета" ТВ и "Планета HD" ще се насладят на промоцията на Is This Love в празничната Коледна и Новогодишна програма на медията.ФИКИ - "IS THIS LOVE"

CD1
 1. IS THIS LOVE
 2. ДЖАЛЕ, ДЖАЛЕ
 3. БУМ
 4. ГОРЕ – ДОЛУ ft. Преслава
 5. ВЕРТОЛЕТА
 6. БЛОКИРАН – дует с Азис
 7. ЖЕЛЕЗЕН
 8. КОЙ ft. Галена
 9. ДУША
 10. БЪЛГАРИЯ
CD2
 1. БЕШЕ ОБИЧ
 2. СТИГА
 3. БОЖЕ ПРОСТИ – дует с Галена
 4. ТИ СИ МИ СЪРЦЕТО
 5. С ТЕБ ИЛИ С НИКОЙ – дует с Преслава
 6. ТУК СЪМ
 7. С ДРУГ МЕ БЪРКАШ ft. Галена
 8. ЛУДО МЛАДО
 9. АХ КЪДЕ Е МОЙТО ЛИБЕ
 10. ЗАЙДИ, ЗАЙДИ / ЯНО МОРИ
DVD
 1. КОЙ ft. Галена
 2. БЕШЕ ОБИЧ
 3. СТИГА
 4. БОЖЕ ПРОСТИ дует с Галена
 5. ГОРЕ – ДОЛУ ft. Преслава
 6. ДУША
 7. БУМ
 8. БЛОКИРАН дует с Азис
 9. ЖЕЛЕЗЕН
 10. ДЖАЛЕ, ДЖАЛЕ
 11. С ТЕБ ИЛИ С НИКОЙ дует с Преслава
 12. ВЕРТОЛЕТА
 13. С ДРУГ МЕ БЪРКАШ ft.Галена
 14. ЗАЙДИ, ЗАЙДИ / ЯНО МОРИ
 15. ЛУДО МЛАДО
 16. БЪЛГАРИЯ
Начало