КОНСТАНТИН - "ДОКАТО СЪРЦЕТО БИЕ"

03 ноември 2016 г.

Константин зарадва многобройните си почитатели с нов самостоятелен албум. Дискът носи името на емблематичния хит на Константин от 2012 година "Докато сърцето бие" и е чудесна илюстрация за творческото кредо на певеца. Песните в албума са 13 и са записвани в период от 5 години. Първата записана песен е "Четири стени" от началото на 2012 година, а най-новата е дуетния хит с Емануела "Не ме заслужаваш" от лятото на 2016 година.

Две от песните в "Докато сърцето бие" са дуетни: "До безумие" с Цветелина Янева и "Не ме заслужаваш" с Емануела. Освен тях има и още три песни, в записите, на които участват негови колежки: "Не си ти" с Алисия и две песни с Деси Слава - "Болка в минути" и "От утре ще е друго". Текстовете на две от песните: "Докато сърцето бие" и "Виждам те" са написани от Георги Милчев - Годжи.

Всички песни в новия албум имат чудесни видеоклипове, което ще даде възможност на Константин да издаде и самостоятелен видеоалбум за своя 10-годишен юбилей в музикална компания "Пайнер", който е през 2017 година. Предишният самостоятелен проект на певеца се появи през 2010 година и представи 13 заглавия, от които двата дуета с Преслава и мегахита на трио БИК "Палатка".КОНСТАНТИН - "ДОКАТО СЪРЦЕТО БИЕ"

 1. ДОКАТО СЪРЦЕТО БИЕ
 2. НЕ МЕ ЗАСЛУЖАВАШ – дует с Емануела
 3. БОЛКА В МИНУТИ ft. Деси Слава
 4. ВИЖДАМ ТЕ
 5. ПРЕДИШНАТА
 6. ЧЕТИРИ СТЕНИ
 7. ЛЕКА НОЩ
 8. ТОЧНО ТИ
 9. ДО БЕЗУМИЕ – дует с Цветелина Янева
 10. ТВЪРДЕ КЪСНО Е
 11. НЕ СИ ТИ ft. Алисия
 12. ОТ УТРЕ ЩЕ Е ДРУГО ft. Деси Слава
 13. СТУДЕНТКА
Начало