МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ ЗАПЯ С АНГЕЛИНА МИЛЕВА

14 юли 2017 г.

Милко Калайджиев записа дуетна песен с Ангелина Милева. "Бело лице имаш" е весела и закачлива народна песен. Милко научил тази песен от една възрастна народна певица от свиленградско. Тя я предложила на Милко, защото не била чула някой да я изпълнява, а не бива да се затрие тази хубава народна песен.

Милко Калайджиев се познава с народната певица Ангелина Милева от празничните концерти и телевизионни програми за телевизия "Планета", но досега не били записвали заедно.
За късмет, Милко се познава добре със съпруга на Ангелина, известния музикант Димитър Милев, и когато решил да направи новата песен, предложил на Ангелина да я запишат. Песента е закачлив диалог между момък и изгората му и младата певица чудесно се вписала в ролята си.

"Бело лице имаш" ще се сдобие и с видеореализация. Режисьор на дуетния проект е Петьо Картулев. Екипът на телевизия "Планета" е снимал край язовир Кърджали и в комплекс "Главатарски хан".
Освен дуета с Милко "Бело лице имаш", Ангелина Милева заснела още три нови песни: авторската мелодия на Димитър Милев "Що е радост" и родопската китка "Еленко моя дощерко" и "Заборило Яне". В телевизионните снимки вземат участие и танцьорите от формация "Антик" с красиви фолклорни костюми и страхотна хореография.

Начало