МУЗИКАЛНА КОМПАНИЯ “ПАЙНЕР” СТАНА НА 27

13 февруари 2017 г.

“27 години музика” е мотото, с което най-голямата музикална и продуцентска компания в България отбелязва своя рожден ден. "Пайнер" е името, което стана неизменна част от българската музикална история. На първо място, защото това е музикалната компания, която сътвори значителна част от тази история в последните няколко десетилетия. "Пайнер" се утвърди и израсна с развитието на музикалната индустрия, налагайки най-модерните технологични решения в звукозаписа и тиражирането, и близо три десетилетия доминира на българския музикален пазар. Една от най-силните страни на музикалната компания е, че "Пайнер" не само дава възможност за появата на великолепни песни, но съумява да визуализира тази музика, като показва реалния й образ - красив, ефектен и завладяващ.

Стартиралата през 2001 година, музикална телевизия "Планета", днес е най-популярния български музикален канал. При това телевизионните "Планети" вече са три, а музикалната компания утвърждава успешно присъствието си и в интернет с канали в най-популярните платформи като YouTube, Facebook, Instagram, Twittter, iTunes. В информационните сайтове payner.bg и planeta.tv феновете могат да намерят точна и пълна информация за изпълнителите и техните концертни изяви в България и чужбина.

Радио "Пайнер" направи актуалната музика достъпна за българите навсякъде по света.

Може много да се пише и говори за хилядите песни, за концертите и програмите, за летните турнета и страхотните спектакли, създадени през всички тези години. Важното е само едно - целта на всичко, сътворено от музикална компания "Пайнер", е създадено да радва и окриля българите, да поддържа жива и здрава връзката им с България и през изминалите и през следващите 27 години.

Начало