НЕКА НАПРАВИМ ЕМАНУЕЛА "ЛЮБИМА ЗВЕЗДА НА БЪЛГАРИЯ"

10 ноември 2016 г.

За почитателите на Емануела е ден на изпитание, защото още една звезда ще напусне най-коментираната Къща тази вечер. Певицата с изумрудените очи получи голяма подкрепа от зрителите до този момент и е на една ръка разстояние от големия финал, който е утре. За "Любима звезда на България" ще се борят пет съквартиранти. Феновете на Емануела се надяват именно тяхната любимка да е сред избраните и да се бори за големия приз. Певицата изживя незабравими емоции по време на своя престой във "VIP Brother 2016" и със сигурност ще запомни своя рожден ден, който празнува на 8 ноември в Къщата.

Черешката на тортата в празничния ден бе момента, когато певицата влезе в Изповедалнята, за да отговаря на зрителски въпроси. Телефоните буквално прегряха, а Емануела получи силна подкрепа от феновете си, които я окуражиха, че се представя добре и има реални шансове да стане победител в шоуто. Емануела видимо се радваше на народната любов и призова почитателите си да й стискат палци, за да издържи докрай.

"Последни дни, последно гласуване! Благодарим Ви за подкрепата! Без Вас Емануела нямаше да стигне до финал!", пишат в официалната страница на певицата във Facebook.
Ако искате Емануела да стане "Любима звезда на България", подкрепете певицата със SMS на 17 703!

снимки: VIP Brother, личен архив

Начало