НОВ ВИДЕОКЛИП НА ЕЛЕНА ВЕЛЕВСКА

28 февруари 2017 г.

Елена Велевска засне ново видео на песента си "Погледни ме за сбогом" край Охридското езеро и в хотелски комплекс "Изгрев" в град Струга. В началото на месец март готовия видеоклип ще се завърти промоционално по телевизия "Планета". Песента "Погледни ме за сбогом" е по музика и аранжимент на Робърт Билбилов, текст на Огнян Неделковски и бе представена в празничната програма "Нощта на звездите" на музикалната телевизия. От миналия декември Елена е в каталога на "Пайнер", а се запозна с колегите си от музикалната компания на промоцията на Фики.

Елена Велевска реализира вече и първите си участия на българска сцена. Македонската певица не крие, че в началото й е било малко трудно да пее на български, но много бързо е научила нови думи. Установила е, че българският език й лежи и занапред смята да реализира още мелодии на български.

Елена Велевска вече записа и новата си песен за "Пайнер", която е дует с Борис Дали. Македонските медии се разшумяха за връзка на ефектната певица с българския и колега. В същност Елена и Борис се познават от есента на миналата година, когато са били на съвместно участие в Струмица. Звездите са категорични, че в слуховете няма нищо вярно и ги свързва единствено съвместната им работа.

Певицата споделя с почитателите си и своето житейско правило:

"В живота е много важно да съумеете да запазвате спокойствието си, защо въпреки цялата си измамност, усилна работа и несбъднати мечти, все пак животът - това е прекрасен свят".

Галерия

Начало