НОВИ АЛБУМИ ОТ ПАЙНЕР В НАЧАЛОТО НА 2017

03 февруари 2017 г.

Музикални албуми се появяват през всички месеци на годината, но като че ли в началото се вглеждаме по-внимателно в албумите, които ще предложи "Пайнер" и търсим допълнителен смисъл и значение в избора на всяко едно заглавие.

Както става в последните години, първата колекция за всеки нов сезон е "Хитовете на Планета Пайнер". Това е компилация без аналог в българската музикална практика - музикален портрет на изминалия сезон, обичайно издаван на 4 аудиокасети и 4 диска, на DVD и на Мр3 диск. Най-романтичната част от почитателите на новата българска музика ще имат повод да прекарат прекрасни мигове с поредната порция романтични любовни балади.

Почитателите на фолклора ще бъдат приятно изненадани от новите албуми на Христо Косашки и Пепи Христозова, които звездите им обещаха още през есента. Очакваме през тази пролет своето обещание да изпълни и Райна, и да зарадва почитателите си с нов албум македонски народни песни. Освен самостоятелни албуми, музикалната компания ще представи и различни нови колекции за почитателите на българския фолклор.

Не на последно място се надяваме, че съвсем скоро ще се сбъднат и очакванията на многобройните почитатели на Галин и те ще видят дебютния диск на любимия си изпълнител.

Начало