ОЩЕ ЕДИН ЗВЕЗДЕН ДЕБЮТ В ПАЙНЕР

09 май 2019 г.

"Не ме занимавай" е най-новото видео в хит парада на телевизия "Планета" и в официалния канал Planeta Official в You Tube.
"Не ме занимавай" е песента, с която в каталога на музикалната компания се появява едно ново име - Малката.
Коя е тя? Звучи познато, а всъщност е толкова различна!

Младата певица подписа преди известно време договор с "Пайнер". Оказа се, че не може да продължава с популярното си сценично име, блокирано от предишните и продуценти. Ваня Стоянова не би могла да ползва и собственото си име, защото в каталога на новата и компания имаше вече една утвърдена певица с това име. Тогава тя обяви на почитателите си в Инстаграм, че очаква от тях идеи за ново сценично име. Сред всички получени предложения, като по-различно се открои Малката. Това е името, което веднага "легна на сърце" и на самата певица. Малката вярва, че почитателите и ще подкрепят нейния избор и ще приемат със задоволство и новите и песни.

Създател на музиката и аранжимента на песента "Не ме занимавай" е Diamond Beat Production, който съвместно с Анатстасия Мавродиева е и автор на текста, а режисьор на видеото е Люси Иларионов. Дебютният проект "Не ме занимавай" е създаден като музикален манифест на новата звезда от каталога на Пайнер". Основен код, ключова дума, на новата песен е Малката, която блести с размаха и енергията на супергерой. Всъщност младата певица е едно от популярните лица в попфолка и се занимава професионално с музика от 2012 година. Малката вярва в обичта и подкрепата на феновете си, и работи изключително усърдно, за да бъдат все по-чести срещите и с със старите, а и с новите и почитатели, които е сигурна, че ще спечели с амбициозните проекти на талантливия си екип.

Начало