НЕКА ДА ЗАПОЧНЕМ 2020 ГОДИНА С ДОБРО

06 януари 2020 г.

Поради многото запитвания от наши почитатели и спекулиране с името ми и политиката на Пайнер, спрямо участията на Андреа, съм длъжен да вкарам яснота и да декларирам, че не сме възпрепятствали този процес, още повече да налагаме забрани или каквито и да са рестрикции.
Затова направихме полезна и за двете страни среща и се разбрахме стискайки си ръцете в интерес на музиката, в името на добрите ни успехи през годините и с разума на позитивно мислещи хора!!!

Андреа не е в Пайнер, но всички, които проявяват интерес към нея за участия, концертни изяви и предавания, може да се свържат с нейния екип и да се договорят лично по въпроса, без да има каквато и да е намеса или възпрепятстване интереса към нея от страна на Пайнер!!!

Като доказателство на достоверността на думите ми, лично фотограф на снимката е Кубрат Пулев, на когото пожелавам успехите, с които да прослави България пред света!
А през настоящата Нова година, на всички наши почитатели, партньори, служители, изпълнители и на всички българи, крепко здраве, щастие и най-доброто тепърва да ни предстои!

инж. М. Димитров

Начало