ХИТОВЕТЕ НА ЕСЕНТА - В НОВАТА КОМПИЛАЦИЯ НА ПАЙНЕР

19 ноември 2018 г.

"Пайнер хит сезони - есен 2018" е най-новата компилация на музикална компания "Пайнер", която вече е на музикалния пазар. Дори един поглед е достатъчен, за да се убедите в изключително високия хитов заряд на новата мелодична колекция. "Пайнер хит сезони - есен 2018" ви представя най-новите 16 проекта на 20 от звездите на Планета Пайнер. Веднага се открояват имената на Анелия, Преслава, Деси Слава, Джулия, Джена, Галена, Яница, Райна, Ваня, Цветелина Янева, Мария, Гергана, Роксана др. Песните в новата компилация са съвсем "горещи" - създадени са през последните два месеца. Първата песен е "Просяци" на Анелия с премиера на 3 септември, а най-новата песен е "Твоя съм" на Ваня, с премиера на 2 ноември. Това напълно оправдава мотото на компилацията - 16 хита от есента.

Седем от песните са съвместни проекти на изпълнителите от музикална компания "Пайнер": Магда, Малина, Фики, Цветелина Янева, Джена, Джулия, Трио Сопрано. Джена ще чуете в две от песните в новата компилация: в новия проект с Андреас и като партньор на Фики. Една от големите изненади в компилацията е появата на подчертано талантливия млад изпълнител Денис Теофиков, при това с две песни. Той е дуетен партньор на Цветелина Янева в "Грешка беше" и на Джулия в "Оп-оп". Двама са гост-изпълнителите в компилацията: Миро си партнира с красавиците от Трио Сопрано в "Ей така", а Андреас пее в дует с Джена седем години след тоталния хит на двамата "Да те прежаля".

Сред композициите, предизвикали подчертан интерес сред почитателите на модерния фолк е песента, съчетала силите на две поколения в попфолка- "Грехове" на Малина и Галин. Носталгичен нюанс привнася и съвременната версия на Роксана "Камъните". След поредица прекрасни и успешни фолклорни проекти, "Една на милион" е композицията показала безспорния блясък на Райна в попфолк небосклона. Магда отбеляза своето завръщане с категоричното "Няма "не", при това в компанията на Галена. "Въртележката" е проектът, с който Яница промотира своите два нови албума само преди месец.

Новата хитова компилация "Пайнер хит сезони - есен 2018" можете да закупите от тук или от магазините на "Пайнер" в цялата страна.

"ПАЙНЕР ХИТ СЕЗОНИ – ЕСЕН`2018"

 1. ПРЕСЛАВА – ДА ГОРИ В ЛЮБОВ
 2. АНЕЛИЯ – ПРОСЯЦИ
 3. ДЕСИ СЛАВА – МНОГО СЪМ ДОБРА
 4. ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА и ДЕНИС ТЕОФИКОВ – ГРЕШКА БЕШЕ
 5. ДЖЕНА и АНДРЕАС – НЕ СЛАГАЙ ОТ ОТРОВАТА
 6. ТРИО СОПРАНО и МИРО – ЕЙ ТАКА
 7. ЯНИЦА – ВЪРТЕЛЕЖКАТА
 8. ДЖУЛИЯ ft. ДЕНИС ТЕОФИКОВ – ОП – ОП
 9. МАЛИНА ft. ГАЛИН – ГРЕХОВЕ
 10. РАЙНА – ЕДНА НА МИЛИОН
 11. ФИКИ ft. ДЖЕНА – К'ВО ТЕ БЪРКА
 12. МАГДА ft. ГАЛЕНА – НЯМА „НЕ"
 13. МАРИЯ – КАЖИ Ѝ
 14. ГЕРГАНА – САМО ЗА ТЕБ
 15. ВАНЯ – ТВОЯ СЪМ
 16. РОКСАНА – КАМЪНИТЕ
Начало