ПРОЛЕТТА ДОЙДЕ С НОВИТЕ ХИТОВЕ

21 април 2017 г.

Най-новата компилация на музикалната компания "Пайнер хит сезони - пролет 2017" е вече в ръцете на почитателите на модерния фолк. 16 горещи композиции, представени от 19 от водещите имена в компанията е равносметката за новата колекция. Дуетните песни са седем, а две от заглавията са представени от по трима изпълнители. Като най-желан партньор за дуети се оказва Анелия - с цели три песни, следвана от Емануела и Илиян с по две дуетни песни. Традиция и новаторство - това е принципът за създаването на най-новата хитова компилация на музикална компания "Пайнер". Традиция е, че в "Пайнер" хитовете се зароиха още от началото на годината. Традиция е, че за място в пролетната компилация се борят водещите имена на компанията: Галена, Емануела, Мария, Емилия, Кали, Яница, Теди Александрова, Ваня, Джулия, Райна. Мъжкото присъствие в албума е достойно защитено от: Галин, Борис Дали, Илиян, Милко Калайджиев, Ави Бенеди, dj Живко Микс, които подгряват за лятото с новите си песни. Значително е присъствието и на гост- изпълнителите в новата компилация: Мария Цветкова, Наско Ментата, dj Цеци Лудата Глава, Азис, Наси.

На първо място в една пролетна колекция очакваме да намерим "Напусни" - хитовото парче на Емилия и DJ Цеци Лудата Глава, още повече, след успеха на миналогодишното им пролетно предложение "California", което се открои като един от хитовете на цялата 2016. Галин и Емануела са две имена, които задължително искаме да открием във всяка нова компилация. Съвместният им дует "5, 6, 7, 8" е повече от успешен, а двамата дават основателна заявка и с по още една своя песен: Емануела с "Незабравима", а Галин в съвместния проект с Яница "Няма да ме купиш".

"Пайнер хит сезони - пролет 2017" и от пръв поглед е компилация на дуетните песни, което е съвсем естествено, защото от началото на 2017 се появиха голям брой супер успешни колаборации.
С особено запазено място е международния проект на Борис Дали, който склони македонската си колежка Елена Велевска да рапира, при това на български в общата им песен "Ще си моя".
Още два от новите дуети са задължителни за една престижна колекция: "За патрона" на Ваня и Анелия, и "Мафия" на Кали и Илиян.

Интересно за музикалния облик на пролетната компилация е крайната поляризация на настроението в някои от песните, както от "Принцеса" на Райна, до "Бивша за секс" на Татяна. Със запазено място в компилацията са и заглавията, появили се първи през годината, съвсем като кокичетата - предвестници на пролетта: "Moro Mou" на Галена и "Да ти дам ли малко" на Мария.
Една пролетна компилация едва ли би могла да мине и без темпераментната закачка на Милко Калайджиев и Наско Ментата "Бръмчалка".

Накратко "Пайнер хит сезони - пролет 2017" е такъв букет от горещи парчета, че ще ви държи в настроение, чак до новата порция хитове през лятото.

„ПАЙНЕР ХИТ СЕЗОНИ ПРОЛЕТ´ 2017“

 1. ГАЛЕНА – MORO MOU (БЕБЕТО МИ)
 2. ЕМИЛИЯ ft. DJ ЦЕЦИ ЛУДАТА ГЛАВА – #НАПУСНИ
 3. ГАЛИН и ЕМАНУЕЛА – 5, 6, 7, 8
 4. ВАНЯ и АНЕЛИЯ – ЗА ПАТРОНА
 5. БОРИС ДАЛИ и ЕЛЕНА ВЕЛЕВСКА – ЩЕ СИ МОЯv
 6. КАЛИ и ИЛИЯН – МАФИЯ
 7. ЯНИЦА ft. ГАЛИН – НЯМА ДА МЕ КУПИШ
 8. МАРИЯ – ДА ТИ ДАМ ЛИ МАЛКО
 9. DJ ЖИВКО МИКС, АНЕЛИЯ и ИЛИЯН – КОЛЕГИ
 10. РАЙНА – ПРИНЦЕСА
 11. ДЖУЛИЯ ft. АНЕЛИЯ – ЗА МЕНЕ КРАЙ СИ
 12. ТАТЯНА – БИВША ЗА СЕКС
 13. AVI BENEDI – LA VIDA AMIGA
 14. ЕМАНУЕЛА ft. МАРИЯ ЦВЕТКОВА – НЕЗАБРАВИМА
 15. ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА ft. Азис ft. Наси – ПОДГРЯВАЩИ ЗВЕЗДИЧКИ
 16. МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ и НАСКО МЕНТАТА – БРЪМЧАЛКА
Начало