ХИТОВЕТЕ НА СЕЗОНА - В ЕДИН БУКЕТ

04 май 2018 г.

Пилотната компилация на музикална компания "Пайнер" за 2018 вече е на музикалния пазар. "Пайнер хит сезони - пролет 2018" предлага 16 нови заглавия, създадени от началото на годината, представени от 18 от звездите на компанията. Скоро не е имало случай на едно място да са събрани хитове на Преслава, Деси Слава, Анелия, Галена, Галин, Емануела, Джена, Емилия, Фики, Райна, Кали, Яница и др.

Водещата песен е страхотния нов дует на Емилия с Емрах "По такива си падам". Песента е музикален прощъпулник на третия член на семейство Стораро. В компилацията "Пайнер хит сезони - пролет 2018" има и още един дебют това е парчето "Късаш и хвърляш" на обещаващия талант АРТи. В компилацията присъстват и четири колаборации: дуетите на Деси Слава с Джордан "Дали ще те оставя", на Емилия с Емрах, на Борис Дали с Ангел и Adnan Beats "Дай, дай, дай" и на Галин с Adnan Beats и Desita "Texas Place".

Очаквано добри и потвърждаващи високата класа на изпълнителите са песните на Преслава "Обратно в играта", на Галена "Просто шоу", на Анелия "Зоопарк", на Емануела "Нотариално заверен", на Джена "Диагноза - ти", на Кали "Пионката", на Яница "Двойно влюбен", на Райна "Зле те чувам". Перфектно е новото музикално предложение на Джулия "Твоя бях", което утвърждава младата певица като едно от водещите имена в момента. Отлично е и представянето на Теди Александрова с песента по свой текст и музика "Влюбена". В компилацията е включена любовната изповед на Фики "Аз измръзнах", появила се с раждането на първородния му син. Достойно място в богата хитова колекция на Галин ще заеме и горещото парче "Texas Place".

Дали тази година се е случила песнородна, дали творците са извадили скътани хитови мелодии, но през 2018 хубавите песни се запяха още от първите месеци. И ако е вярно, че първата компилация за сезона, дава тон за цялата година, то "Пайнер хит сезони - пролет 2018" определя годината като амбициозна, богата на музикални експерименти, с висок хитов потенциал, предлагаща през всеки музикален сезон изобилна порция горещи хитове, сътворени от талантите на музикална компания "Пайнер".

„ПАЙНЕР ХИТ СЕЗОНИ ПРОЛЕТ` 2018“

 1. ЕМИЛИЯ и ЕМРАХ – ПО ТАКИВА СИ ПАДАМ
 2. АНЕЛИЯ – ЗООПАРК
 3. ПРЕСЛАВА – ОБРАТНО В ИГРАТА
 4. ГАЛИН ft. ADNAN BEATS и DESSITA – TEXAS PLACE
 5. ГАЛЕНА – #JUSTSHOW / #ПРОСТОШОУ
 6. ДЕСИ СЛАВА и ДЖОРДАН – ДАЛИ ЩЕ ТЕ ОСТАВЯ
 7. ЕМАНУЕЛА – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕН
 8. ЯНИЦА – ДВОЙНО ВЛЮБЕН
 9. БОРИС ДАЛИ и АНГЕЛ ft. ADNAN BEATS – ДАЙ, ДАЙ, ДАЙ
 10. ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА – ВЛЮБЕНА
 11. ДЖЕНА – ДИАГНОЗА – ТИ
 12. ФИКИ – АЗ ИЗМРЪЗНАХ
 13. КАЛИ – ПИОНКАТА
 14. ДЖУЛИЯ – ТВОЯ БЯХ
 15. АРТи – КЪСАШ И ХВЪРЛЯШ
 16. РАЙНА – ЗЛЕ ТЕ ЧУВАМ
Начало