ЗВЕЗДИТЕ НА "ПАЙНЕР" ВЛИЗАТ ВЪВ ВАШИЯ ДОМ

26 декември 2019 г.

2020 година се оказва щастлива за най-запалените почитатели на модерния фолк, защото 24 от звездите на "Планета" могат да бъдат през цялата година във вашия дом. Музикална компания "Пайнер" зарадва меломаните, не само със завладяващи мелодии, но и с прекрасни снимки на звездите на телевизия "Планета". Портрети на 24 от най-актуалните имена са подредени в два стилни календара за 2020 година.

В черно-белия календар ще откриете разкошна поредица от водещите имена, която започва с Галена, следвана от Анелия, Цветелина Янева, Джена, Преслава и Яница. Втората половина на годината продължава с Райна, Мария, Джулия, Емилия, Емануела и Теди Александрова.

Вторият календар също е 12-листов, но цветен и започва с прекрасен портрет на Деси Слава. Февруари, март и април са подвластни на Кали, Ваня и Борис Дали. От май са представени някои от новите имена в каталога на фирмата – Малката, Данна и Ивета Костова. Глория е лицето за месец август и е следвана от Денис Теофиков. Календарът предлага портрети на Ивана и Галин, а последният месец е отделен за Фики. Календарите са достъпни в търговската мрежа на "Пайнер". Можете да си ги поръчате и чрез интернет, от сайта на eMAG.

Освен календарите за 2020 година, в каталога на магазина към този момент, албумите от "Пайнер" са над 200, но броят на достъпните заглавия непрекъснато ще расте. Достатъчно е да отидете на www.emag.bg и в раздела за музика да изберете PAYNER. Веднага ще получите възможност да видите всички заглавия, предлагани от компанията в този момент, като можете да ги подреждате по няколко признака. Наред с лицето на албума, посетителите на сайта могат да погледнат списък със заглавията, включени в него, както и описание на съдържанието му. Още една добра новина за всички почитатели на музиката, продуцирана от музикална компания "Пайнер", е търговската отстъпка. Не е за подценяване и удобството на новия музикален магазин, който е достъпен 24 часа в денонощието от всяко кътче на България.

Начало