НОВА КОЛЕКЦИЯ ЛЮБОВНИ БАЛАДИ ОТ ПАЙНЕР

20 февруари 2017 г.

"Payner Love Ballads - 6" включва 11 разтапящи парчета, блестящо изпълнени от 10 звезди от каталога на музикална компания "Пайнер". Това са песни от репертоара на Деси Слава, Галин, Фики, Цветелина Янева, Мария, Райна, Димана, Малина, Нелина и Simos Salias. Само 11 песни, а носят толкова много емоция способна да разчувства всеки.

Според всички, балада се изпълнява трудно, а се създава още по-трудно, защото баладата трябва да звучи като изповед. Слушателят да се вслуша в думите ти, да ти повярва и да ти подари сърцето си. "Payner Love Ballads - 6" в един пътеводител сред влюбените души на звездите от Деси Слава до Нелина и от Галин до Фики. Новата емоционална колекция "Payner Love Ballads - 6" е място за срещи на влюбени или на тези, на които им предстои да се влюбят. С други думи - време е за любов - време е за "Payner Love Ballads - 6".

"И това ще преживея" и "В друг живот" са двете великолепни балади на Деси Слава, включени в колекцията, защото песните на звездата ги слушаме отново… и отново.
"От щастието най-боли" е от песните, според изпълнителката Нелина, които се случват само веднъж в живота - завладява всички още от първите секунди, изпълва очите със сълзи, а сърцата със спомени или с надежди.
"Не те забравям" е великолепна песен, с която Малина докосва всяко сърце, достига до всеки слушател, както на сцената звездата със самораздаването си достига до всеки зрител.
"Ще остана" е модерно звучаща балада на Галин, която представя идола на младото поколение в една нова светлина - потопен в интимния свят на откровеното самопризнание.
"Убий ме" е една изключително въздействаща балада, отбелязала силно начало на годината за Цветелина Янева, която блестящо представи перфектната работа на Мариета Ангелова и Велислав Драганински.
"Достатъчно" е силна, стилна и чувствена песен, а Димана не крие задоволството си, че добави към лиричните хитове в репертоара си и тази прекрасна песен.
"Tha To Dis" е първият самостоятелен запис на Simos Salias в "Пайнер" и представя чудесно възможностите на певеца пред почитателите на гръцката музика.
"И дори да боли" ни разкрива една от силните страни на Райна - нежна и романтична, и е от песните в репертоара и които стават хитове, а създадена по настояване на почитателите на певицата.
"Страдам" е дуетната кулминация на Мария с един от популярните млади гръцки изпълнители Stan, пожънала успех не само у нас, но и в съседна Гърция.
"Is This Love" се превърна в най-голямата музикална сензация в последно време, вероятно поради необичайното ориенталско звучене на английския текст на музикалното самопризнание.

PAYNER LOVE BALLADS - 6

 1. ДЕСИ СЛАВА – В ДРУГ ЖИВОТ
 2. НЕЛИНА – ОТ ЩАСТИЕТО НАЙ-БОЛИ
 3. МАЛИНА – НЕ ТЕ ЗАБРАВЯМ
 4. ГАЛИН – ЩЕ ОСТАНА
 5. ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА – УБИЙ МЕ
 6. ДИМАНА – ДОСТАТЪЧНО
 7. SIMOS SALIAS – THA TO DIS
 8. РАЙНА – И ДОРИ ДА БОЛИ
 9. ДЕСИ СЛАВА – И ТОВА ЩЕ ПРЕЖИВЕЯ
 10. МАРИЯ и STAN – СТРАДАМ
 11. ФИКИ – IS THIS LOVE
Начало