ПОЛИ ПАСКОВА С НОВ АЛБУМ В СЪРБИЯ

18 ноември 2016 г.

Поли Паскова издава втори самостоятелен албум с български народни песни в Сърбия.
Преди дни певицата подписа договор със Зарко Тимотиевич от сръбската музикална компания "Сезам продакшън", а новият диск "Ljubav i svetlost" ще се появи на музикалния пазар до седмица. Поли не е единствената българска певица,която издава свои албуми в съседната държава, но е единствената, която изпълнява песните си на български език.

По покана на "Сезам продакшън" Поли Паскова засне няколко свои песни за новогодишната програма на сръбската национална телевизия в компанията на няколко десетки от най-популярните изпълнители от Сърбия. Българската звезда е основен гост в сръбската новогодишна програма вече шеста година. Поли Паскова винаги е заявявала, че нашите два народа няма какво да делят, тъй като сме една вяра, един език, а песните са нашата чиста духовна връзка, която сближава още повече двата народа.
На срещата при сръбските си продуценти Поли Паскова е получила предложение да запише и няколко нови дуета с техни фолклорни звезди. И както е в духа на добрата балканска традиция, деловата среща завършила в известно заведение, където Поли изпълнила хитове от сръбския фолклор и получила поздравления от сръбските си колеги. Не трябва да се пропуска и факта, че в момента Поли е в перфектна кондиция, отслабнала с почти 10 кг, покрай многобройните си ангажименти.

Първият албум с български народни песни, който Поли Паскова издаде в Сърбия - "Среча" се появи през 2012 година и в него звездата също изпълнява песните си на български език. Определено фолклорната прима ще впише и 2016 година към най-успешните в кариерата си, защото освен "Ljubav i svetlost" тя издаде 14-ия си албум "Молитва за България", както и видеоалбума "Една самотница", за който самата певица твърди, че е най-хубавият й продукт до сега.

Галерия

Начало