ПРОЛЕТЕН БУКЕТ ХИТОВИ АЛБУМИ ОТ ПАЙНЕР

10 април 2017 г.

Календарната пролет всяка година дава едно почти експлозивно начало и в появата на нови албуми и компилации, предлагащи хитови мелодии за новия музикален сезон. В това отношение и пролетта на 2017 година спазва музикалната традиция - началото на сезона да се отбелязва с голям брой хитови заглавия. На първо място, разбира се, е очакваната компилация "Пайнер хит сезони - пролет 2017". Поредното издание на хитовата колекция включва 16 горещи заглавия от водещите имена в попфолка. Някои от песните се появиха едва преди седмица в ефира на телевизия "Планета" и Planeta Official в You Tube.

Съвсем скоро и Веселин Маринов ще изненада почитателите си с две премиери. На първо място това е DVD x 3 с пълен запис от концерта му в Арена Армеец "35 години на сцена". Втората голяма изненада за почитателите на барда е новият албум "Представи си", който ще им предложи 12 съвсем нови заглавия от любимия изпълнител.
Почитателите на фолклора ще приемат като пролетна буря Празничния фолклорен концерт на оркестър "Орфей" и приятели "Земьо българска, Орфеева" на DVD x 2 и на Mp3 CD.

Очакваме през тази пролет своето обещание да изпълни Пепи Христозова, а и Райна да зарадва почитателите си с нов албум македонски народни песни. Оркестър "Канарите" работи в студиото по песните за предстоящия си нов албум, който всички очакваме с нетърпение. Обещание за нови албуми имаме и от Нелина, Славка Калчева, Янко Неделчев, а не на последно място очакваме и дебютният проект на Галин, който многобройните му почитатели се надяват час по-скоро да държат в ръцете си.

Начало