ПРОЛЕТТА ИДВА С ХИТОВЕТЕ НА ПАЙНЕР

21 март 2017 г.

Календарната пролет от вчера влезе в стихията си, но музикалната пролет създава настроение вече от няколко седмици. И както от колебанията на пролетните температури предсказваме времето през годината, така и от първата сезонна компилация на музикална компания "Пайнер" се очертава палитрата на хитовете през следващите месеци.

На първо място в една пролетна колекция очакваме да намери място "Напусни" - новата песен на родената на 21 март Емилия, още повече, че миналогодишното и пролетно предложение "California" се открои като един от хитовете на годината. Галин и Емануела са две имена, които задължително ще присъстват в новата компилация. Съвместният им дует "5, 6, 7, 8" е повече от успешен, а двамата дават основателна заявка и с по още една своя песен: Емануела с "Незабравима", а Галин в дуетния проект с Яница "Няма да ме купиш".

Още два нови дуета са просто задължителни за една престижна колекция: "За патрона" на Ваня и Анелия, и "Мафия" на Кали и Илиян. Интересно за музикалния облик на пролетната компилация е крайната поляризация на настроението в някои от песните, както от "Принцеса" на Райна, до "Бивша за секс" на Татяна. Една пролетна компилация едва ли би могла да мине и без темпераментната закачка на Милко Калайджиев и Наско Ментата "Бръмчалка".

Със запазено място в компилацията са и заглавията, появили се първи през годината, съвсем като кокичетата - предвестници на пролетта: "Мина ми" на Галена и "Да ти дам ли малко" на Мария. Разбираемо е нетърпението за появата на "Хит сезони - пролет 2017", защото меломаните добре знаят, че ще намерят горещите хитовете от началото на 2017 година в музикалния букет на първата пролетна компилация.

Начало