ТОЧНИТЕ ПЕСНИ В ТОЧНАТА КОМПИЛАЦИЯ - PAYNER SUMMER HITS 2019

06 август 2019 г.

Хитовете на лятото вече могат да бъдат намерени на едно място в новата гореща компилация Payner Summer Hits - 2019. Колекцията е събрала 15 от най-актуалните свежи заглавия, създадени в последните седмици в звукозаписното студио на "Пайнер". Достатъчен е дори само бегъл поглед към списъка с имената на звездите, за да се разтанцувате в ритъма на някоя от любимите си мелодии. Емилия, Емануела, Яница, Галин, Джулия, Кали, Цветелина Янева - все имена от първа звездна величина. Естествено е да откриете и имената на новите идоли като Денис Теофиков, Таня Маринова, Джордан, Арти, както и откритието на музикалния сезон - Малката.

Песните в компилацията Payner Summer Hits - 2019 се изпълняват от 19 от имената в каталога на "Пайнер" с участието и на още 4 външни изпълнители. Дуетните песни в колекцията са пет. Това са съвместните проекти на Емилия с Денис Теофиков - "Тръгвай си", на Емануела с Илиян - "Я се успокой", на Джулия и Кристиян Кирилов - "Ти си", на Соня Немска и Тони Стораро - "Просто спри", на Денис и Фари - "За нея".

Сред колективните заглавия се открояват още "Колко пъти" на Юнона ft. Борис Дали, "Спомените те убиват" на Таня Маринова ft. Джордан, "Драми всякакви" на Кали ft. Котенцето и "Мамиш" на Галин ft. Азис.

Най-вероятно запалените меломани няма да подминат и индивидуалните хитови оферти на Джордан - "Златният медал", на АРТи - "Кючека на година", на Малката "Не ме занимавай", на Ани Хоанг "Банана", на Яница - "Няма как" и определено едно от най-открояващите се заглавия - "Болка моя" на Цветелина Янева.

Вече сме в средата на лятото - времето за горещи преживявания, морски приключения, развихряне на страсти и любови. И това с пълна сила важи за всеки, който иска и умее да живее, унасяйки се в ритъма на актуалните хитове. Всяка една песен е хапче за забавление, което ни действа разтоварващо и ни прави по-щастливи. Нашето предложение е в сила от 26 юли. Осигурете си приятни часове с хитовете на новия музикален сезон. Те са на едно място само тук – в Payner Summer Hits – 2019.

Песните, включени в новата колекция Payner Summer Hits – 2019 може да чуете/изтеглите в стрийминг платформите и в мобилното приложение A1 Xplore Music.

Новият диск Payner Summer Hits - 2019 можете да поръчате от еMAG и да закупите от магазините на "Пайнер" в цялата страна.

PAYNER SUMMER HITS 2019"

 1. ЕМИЛИЯ и ДЕНИС ТЕОФИКОВ – ТРЪГВАЙ СИ
 2. ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА – БОЛКА МОЯ
 3. ЕМАНУЕЛА и ИЛИЯН – Я СЕ УСПОКОЙ
 4. ГАЛИН ft. АЗИС – МАМИШ
 5. ЯНИЦА – НЯМА КАК
 6. МАЛКАТА – НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ
 7. ДЖОРДАН – ЗЛАТНИЯ МЕДАЛ
 8. КАЛИ ft. КОТЕНЦЕТО – ДРАМИ ВСЯКАКВИ
 9. ДЖУЛИЯ и КРИСТИАН КИРИЛОВ – ТИ СИ
 10. АНИ ХОАНГ – БАНАНА
 11. СОНЯ НЕМСКА И ТОНИ СТОРАРО – ПРОСТО СПРИ
 12. ТАНЯ МАРИНОВА ft. ДЖОРДАН – СПОМЕНИТЕ ТЕ УБИВАТ
 13. ДЕНИС И ФАРИ – ЗА НЕЯ
 14. ЮНОНА ft. БОРИС ДАЛИ – КОЛКО ПЪТИ
 15. АРТИ – КЮЧЕКА НА ГОДИНАТА
Начало