РОКСАНА С ПРИЗ ЗА ДОБРОДЕТЕЛ

24 февруари 2017 г.

Роксана стана носител на почетен приз "Добродетел на 2016" връчен от Националното сдружение на сираците в България. Певицата прие и втори почетен приз за музикална компания "Пайнер".

Националното сдружение на сираците в България връчи почетни призове за "Добродетел на 2016" в конферентната зала на хотел "Ростов" в Плевен. Наградени бяха фирми, организации и общественици, които през 2016 година са подпомогнали развитието на деца и младежи в неравностойно социално положение, както и за активната им подкрепа в реализирането на социални инициативи от Националното сдружение на сираците в България.

Церемонията бе открита с народен танц на деца от училище „Св. Св. Кирил и Методий” град Пордим. По време на тържеството гостите имаха възможност и да дарят средства, както и да си закупят мартеници изработени от деца от Центъра за настаняване от семеен тип „Изгрев” Варна, като средствата са предназначени за подпомагането на абитуриенти в неравностойно социално положение от училищата в Плевен и областта.

Начало