СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ПАЙНЕР

10 септември 2018 г.

Всеки месец има своите поводи за радост и добро настроение сред почитателите на хубавата музика. Освен чисто календарните поводи, каквито са рождениците и именниците, в празник се превръща появата на всеки нов албум, а дори и на всеки нов видеоклип. Старт на доброто настроение през септември даде новината за концерта за рождения ден на телевизия "Планета", който този път ще бъде в столичната зала "Арена Армеец на 4 декември. Телевизия "Планета" направи най-запалените фенове на модерния фолк съпричастни към празника още от сега, като им предложи да посочат предпочитанията си за изпълнители и песни, които биха искали да видят на празничната сцена.

Хорото на родените през този месец изпълнители от "Пайнер" се води от Ваня, която празнува още на трети и Сакис Кукос, който почерпи на 7 септември, а седмица по-късно, на 14 е личният празник на Крисия Д. Любопитен факт е, че повечето от родените са в празнични дни, което допълнително вдига градуса на настроението. Яница празнува на 22 - събота, а ден след нея, в неделя, рожденици са Милко Калайджиев и Магда. В последната неделя на месеца - на 30, рожденичка е фолкдивата Райна.

Есента е времето, което по традиция свързваме с най-голямо изобилие и напълно очаквано това е времето когато се представят по-голяма част от завършените проекти на звездите на музикалната компания. Първият албум, който ще бъде представен през новия музикален сезон е авторският проект "Искам те, моме" на формация "Паскалев - Пловдив". Почитателите на Яница с огромно нетърпение очакват двата проекта, с които звездата е обещала да ги зарадва тази есен: един попфолк и един фолклорен. С нетърпение се очаква и новият самостоятелен албум на фолкдивата Райна, който тя ще представи като подарък за феновете си навръх рождения си ден. Голяма изненада за феновете си е обещала да поднесе и Емануела, а тя е човек, който винаги спазва обещанията си.

Видеоклиповете, които ще бъдат представени до края на месеца остават , защото за един истински празничен месец винаги трябва да има и много приятни изненади.

Начало