ТАТЯНА СТАРТИРА USA/CANADA TOUR II

05 май 2017 г.

Татяна отлетя за Канада, където са първите концерти от новото и презокеанско турне. На 5 май звездата ще гостува в Торонто, а на 6 май е срещата и с българската публика в Монреал. Специално за първото си гостуване там Татяна е подготвила богата и разнообразна програма със силен акцент върху фолклора. Преди да отлети певицата сподели, че с особено вълнение очаква първата си среща с българите в Канада и ще се постарае да им дари с песните си един незабравим празник. Началото на турнето и съвпада с един от най-хубавите пролетни празници - Гергьовден.

Следват концертите на Татяна в САЩ, като първият е на 12 май в Денвър, на 13 в Чикаго, а на 20 в Сиатъл. Гостуването на звездата в Лас Вегас съвпада с националния празник 24 май и Татяна обещава една изключителна българска вечер за сънародниците ни там. Освен горещите си хитове от попфолк жанра, певицата притежава богат репертоар от народни песни, с които ще разпали родолюбивите чувства на гостите си и се надява, че ще успее да възкреси спомените им за Родината.

Финалният концерт на Татяна в САЩ е в Нейпълс, след което тя ще се завърне при почитателите си в България. Тази пролет се очерта като една чисто българска музикална пролет за сънародниците ни в САЩ, защото преди месец там гостува Борис Дали, а буквално преди часова от турнето си в САЩ се завърна и Устата.

Това е второто пътуване на Татяна до Америка. В края на януари 2013 тя стартира мащабно турне в САЩ, като в продължение на близо два месеца обиколи 13 щата. Певицата е запазила прекрасни спомени от срещите си с българската публика зад Океана и е нетърпелива да срещне отново всичките си познати. С особен трепет очаква срещите с публиката в Денвър и Нейпълс, където ще пее за пръв път, но е уверена, че и там я очакват незабравими срещи и ще спечели много нови приятели.

Начало