УСТАТА В САЩ - 30 000 КМ ВЪВ ВЪЗДУХА

06 април 2017 г.

Тази сутрин Иван Динев - Устата отлетя за презокеанското си турне. В следващите седмици до края на месеца той ще поднесе своето неповторимо шоу пред публиката в 10 града в САЩ и Канада. Общи през април популярният шоумен ще прелети над 30 000 километра. По този повод той се шегува, че до края на месеца ще бъде повече във въздуха, отколкото на земята. Програмата наистина е много сгъстена, като на няколко пъти ще му се наложи след всеки концерт да тръгва, защото на следващия ден има концерт в друг град, понякога отдалечен над 1000 км от предишния.

Първият концерт на Устата е в Лос Анджелис, където специален гост на шоуто ще бъде певицата Лора Владова. Тя от пет години живее в САЩ и двамата са много добри приятели. В Града на ангелите Устата ще остане 3 дни, след това продължава в Лас Вегас, където също е предвидил няколко дни за разходка. От Денвър започва първата интензивна серия, като в три поредни дни Устата ще представи своето шоу в Денвър, Чикаго и Монреал. След кратък престой звездата продължава с поредни концерти в Торонто, Ню Йорк и Кейп Код. След кратка почивка в Бостън, Устата продължава с финалната серия спектакли - в Атланта, отново в Чикаго и накрая в Нейпълс, Флорида. След този концерт шоуменът отскача до Маями, откъдето лети обратно за България.

Това е четвъртото турне в САЩ за Устата. Различното при него е, че той има точна програма не само за концертите си, но и за свободното си време. Певецът е планирал точно къде какво иска да види, за да допълни впечатленията си от предишните си гостувания в САЩ. Уникален е спектакълът, който е подготвил за публиката: в него той ще бъде и хост, и DJ и естествено няма да пропусне да изпълни най-големите си хитове. Концертите ще минат под мотото Bulgarian Spring Dance Party. Специално за турнето Устата вече е подготвил дълги плейлисти с ремикси на известни български парчета като се започне от естрадата и се стигне до поп фолка.

Начало