ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ОТ ПАЙНЕР МЮЗИК!

23 декември 2016 г.

Последните дни на всяка календарна година са един особен период, когато и дните, и нощите са изпълнени с особено вълшебство, което винаги ни прави по-добри, когато всички сме сплотени в очакване на хубавото, което ни предстои през новата година.

През цялата година всички в музикалната компания, всеки според таланта и способностите си, е допринасял за създаването на повече и по-успешни песни, музикални и видеопрограми и телевизионни предавания. Резултатът от това радва меломаните в традиционните колекции и компилации: "Хитовете на Планета Пайнер", "Вечните български песни" в сезонните компилации на "Пайнер" и др.

Много музикална радост и часове на наслаждение доставиха на почитателите си и певците, които решиха да издадат и самостоятелни албуми: Константин, Иван Дяков, Калина и Невена, Екстра Нина, Мария и Магдалена Филатови, Николай Славеев, Поли Паскова, Росица Пейчева, Сестри Диневи, Васил Вълканов, Веселин Маринов, оркестър Канарите, Глория, Фики.

В тези празнични дни програмата и на трите музикални телевизии ще бъде изключително атрактивна в празничните дни и нощи. Вихрени купони очакват всички, които ще се забавляват със звездите в дискотеките "Планета Пайнер Клуб" в цялата страна.

Начините са много и различни, но идеята винаги е една - весели и щастливи празници със създаденото от музикална компания "Пайнер".

Начало