"ПРЕДСТАВИ СИ..." НА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ - И НА LIVE DVD

21 май 2018 г.

Веселин Маринов представи своето ново DVD х 2 на музикалния пазар. "Представи си..." е пълен запис на финалния концерт в НДК от националното турне на шлагерния бард за представяне на едноименния албум. На аудиодиск албумът "Представи си" се появи точно преди една година. До края на 2017 година Веселин Маринов изнесе 70 концерта в цялата страна, за да запознае с новите си песни своята многобройна публика. Кулминация на турнето "Представи си…" бяха концертите в две поредни вечери в Зала 1 на НДК, където звуча 100 % музика на живо, а най-актуалното в света на ефектното осветление и технологиите, показаха шоу на световно ниво.

След грандиозния си спектакъл в „Арена Армеец“ Веселин Маринов събра отново своя бенд и показа какво може да се види и да се чуе на един перфектен концерт. "Представи си..." е уникален не само поради магнетичното присъствие на Веселин Маринов и неговият близък контакт с публиката, поради подбора на песните, включени в него, но и поради богатия звук на толкова голям оркестър плюс личното участие в него и на композиторите: Светослав Лобошки, Пламен Велинов и Красимир Гюлмезов.

Видеоалбумът "Представи си…" на два DVD диска е побрал 24 от прекрасните песни на Веселин Маринов, записани при изпълнението на живо в залата. Освен на песните от албума "Представи си" зрителите ще се насладят и на любимите си песни от албумите "Един мъж на 50", "Островът на любовта", "Моят живот", "Още един хубав ден", "Осъден на щастие", "Вино и любов", "Горчиво вино". Освен прекрасното изпълнение на любимия изпълнител, реалния звук от залата създава една изключително богата картина, която те пренася в пространството и във времето - в самата зала и то в разгара на самия концерт.

Концертът "Представи си…" е достъпен от известно време в официалния канал на телевизия "Планета" в You Tube - "Planeta Official". Видеоалбумът "Представи си..." идва да даде възможност на всички, които не са успели да присъстват на някой от концертите на Веселин Маринов преди година, сега да се почувстват като в залата по време на неговия спектакъл. Албумът “Представи си…” включва 12 любовни нюанса - 12 песни, всяка от които звучи като най-искреното любовно обяснение, което един мъж може да изрази с думи. Любовта като тема е във всички албуми на Веселин Маринов, но тук тя е чиста и свята, обляна в светлина. Казано с думите на самия Веселин Маринов: “Най-красивата любов е онази, за която си мечтаем” или да цитираме текста на заглавната песен: “Ако може за ден поне, всяка мисъл да е любов, този свят ще е по-добро място за живот”.

ВЕСЕЛИН МАРИНОВ – "Представи си…"
Концерт на Веселин Маринов – 1 и 2 част

DVD 1
 1. ПРЕДСТАВИ СИ
 2. ЛЮБОВ НА ПРАГА НА СЪРЦЕТО
 3. ДЪЖД
 4. ДОБРЕ ДОШЛА
 5. ГЪЛЪБЕ МОЙ
 6. ЖЕНАТА НА ЖИВОТА МИ
 7. СНЯГ
 8. ЛЯТНА ЖЪЛТА РОКЛЯ
 9. ЗА НЯКОЙ ДА ЖИВЕЕШ
 10. ПОД СТАРАТА АСМА
 11. МОЕТО МОМИЧЕ
 12. НЯМА ДА ТИ ДАМ ДА ОСТАРЕЕШ
DVD 2
 1. ИЗХВЪРЛЕНИ ЦВЕТЯ
 2. ОБИЧ ЗА ОБИЧ
 3. ЕДИН МИГ ОТ РАЯ
 4. НА ЕДНА ЦЕЛУВКА РАЗСТОЯНИЕ
 5. ЛЮБОВЕН ЗАКОН
 6. СЛЪНЧИЦЕ МОЕ
 7. ИДВАЙ, МОЕ ЛЯТО
 8. ОПАСНА БЛИЗОСТ
 9. НА 25
 10. ОЩЕ ЕДИН ХУБАВ ДЕН
 11. ЗА ТЕБ, БЪЛГАРИЙО
 12. ГОРЧИВО ВИНО
Начало