ЧЕТИРИМА ОТ ПАЙНЕР ЩЕ ПЕЯТ ЗА НИКИ

29 март 2017 г.

Здравко Мандаджиев, Христо Косашки, Калина и Невена ще пеят на благотворителния концерт в помощ на 17-годишната Николета Корондилева, който ще се проведе на 1 април от 11 часа в спортна зала "Дружба" в Хасково.
Звездите на музикална компания "Пайнер" ще изпълнят по няколко песни от актуалните си албуми: Здравко Мандаджиев от "Ясен месец веч изгрява", Христо Косашки от "Родино мила", а Калина и Невена от "Фолклорна магия". Сред участниците в концерта ще са и Владо Димов, Илия Луков, ансамбъл "Златна Тракия", балет "Рона", ансамбъл "Хасково" и вокална група към ансамбъла, "Росна Китка" от Плевенско, сестрите Гергана и Милица Тодорови и Мирела Ганчева.

Инициатори на събитието са ръководството на МВР и Областната дирекция на полицията в Хасково, а музикална компания "Пайнер" предоставя сцена и озвучаване за концерта. Досега Ники се е включвала в кампании за подпомагането на други деца на загинали родители от системата на МВР. Сега част от децата също ще я подкрепят на благотворителния концерт в Хасково в рамките на кампанията "Деца помагат на деца". В момента Ники си е в Хасково и се чувства добре, а по предварителен план следващата химиотерапия в турската болница ще бъде в краят на месеца.

Всички, които имат желание могат да преведат средства и в банковата сметка на майката на момичето – Росица Вълкова Ленкова
Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801
BIC: BPBIBGSF
Начало