Please enable JS
Ани Хоанг

Ани Хоанг

Ани Хоанг е една от най-екзотичните изпълнителки на българската музикална сцена. Родена е на 1 август, зодия Лъв. Майка й е българка, а бащата от Цакан Хуа, Виетнам. Записва песни в различни музикални стилове като умело съчетава попфолк и хип-хоп. С музика се занимава от малка и в училище изучава пиано. През годините печели различни награди като инструменталист и вокалист. Продължава музикалното си образование в Софийски университет “Св. Климент Охридски” с “Музикална педагогика - пиано”.

Ани Хоанг е част от музикална компания “Пайнер” от 2011 г., печели наградите за дебют на годината на телевизия “Планета”, списание “Нов фолк” и радио “Романтика” през 2012 г., а дебютният й албум е от 2013 г. и носи заглавието на един от нейните хитове - “Лекарство за мъж”.


Ани Хоанг / Instagram

Ани Хоанг / Facebook

Ани Хоанг / YouTube


За публични изяви и участия:

тел. 0391 60327, 088 8726298, 087 9000006

mail: jenidimova@payner.bg, mstanilova@payner.bg

Награди

2012 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Дебют на годината

2012 - Hагради на Радио “Романтика” - Дебют на годината

2012 - Годишни награди на сп. “Нов фолк” - Дебют на годината

Дискография

Албуми

ЛЕКАРСТВО ЗА МЪЖ2013

Сингли

МАМА Е ДАЛА2021

УНИКАТ - feat. Илиян2020

ПОЧВАМ ДА МАЧКАМ - дует със Силвър2020

БАНАНА2019

ТОЧНО ПО МЯРКА2013

СКРИЙ МУ ОЧИТЕ2013

ВИЕТНАМЧЕТО2013

ЛЕКАРСТВО ЗА МЪЖ2011

НЕ ВЯРВАМ2011