Please enable JS
Емилия

Емилия

Едно от най-красивите лица и един от най-мелодичните гласове на “Пайнер”. В репертоара й присъстват авторски попфолк песни, песни с балканско звучене и народни песни.

Като кадър на музикалното училище в Широка лъка, Емилия има завидни възможности в областта на народното пеене. Умее да изпълнява песни от тракийския, родопския, шопския и странджанския край. Тя притежава висок, мек и топъл глас.

Заради прекрасното изпълнение на балади често я определят като “ангелския” глас на “Пайнер”.

Награди

2014 - Годишни награди на ТВ “Планета” - баладичен хит на годината - “Обичай ме” с Борис Дали.

2014 - Годишни награди на ТВ “Планета” - фолклорен албум на годината - “Ех, Българийо красива”.

2013 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Артистично присъствие във видеоклип - “Ти си ми”.

2013 - Награда на Signal.bg - Видеоклип на годината “Ти си ми” /реж. Николай Скерлев/.

2013 - Годишни награди на ТВ “Планета” - дуетна песен на годината - “Кой ще му каже/Boi tegali li” с Ави Бенеди.

2012 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Албум на годината - “Смелите си имат всичко”.

2011 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Баладичен хит “Грешница”.

2011 - Годишни награди на “Нов фолк” - Кавърверсия на годината - “Смелите си имат всичко”.

2010 - Годишни награди на “Нов фолк” - Най-добро изпълнение на живо.

2010 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Артистично присъствие във видеоклип.

2010 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Посланик на българската музика.

2009 - Годишни награди на ТВ “Планета” - Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип.

2009 - Годишни награди на сп. “Нов фолк” - Награда на радио роматика за най-излъчван романтичен изпълнител.

2009 - Годишни награди на “Нов фолк” - Награда за вокално майсторство.

2008 - Годишни награди на ТВ “Планета”- Най-атрактивно медийно присъствие.

2007 - Годишни награди на ТВ “Планета”- Най-атрактивно медийно присъствие.

2006 - Годишни награди на ТВ “Планета”- Награда на “2 ВЕ”, Награда на клубовете “Планета Пайнер”.

2005 - Награда на “Самсунг” на Годишните награди на ТВ “Планета”.

2003 - “Тракия фолк” - Първа награда на журито и трета награда на публиката за песента “Легенда за любовта”.

2003 - Песента “Безумна любов” с Нидал Кайсар е дует на годината на ТВ “Планета” и сп. “Нов фолк”.

1999 - “Тракия фолк” - Награда за дебют. 2002 - “Пирин фолк” - Втора награда на журито за песента “Молитва за децата на България”.

Дискография

Албуми

СМЕЛИТЕ СИ ИМАТ ВСИЧКО2012

ТАКА МИ ХАРЕСВА2010

РОДЕНА СЪМ ДА ТЕ ОБИЧАМ2008

МИСЛИ ЗА МЕН2006

САМОТНА СТАЯ2005

АНГЕЛ В НОЩТА2004

ВЕСЕЛО МОМИЧЕ2001

Сингли

ТРЪГВАЙ СИ2019

АКУЛА2019

КАК ДА ИЗТРЕЗНЕЯ - дует с Тони Стораро2017

ЕТО МЕ2015

ДА БЯХ ОТ ГАДНИТЕ2014

ОСТАВАШ САМ2013

КУКЛА2013

КОГАТО ВСИЧКО СВЪРШИ2007