Please enable JS
Симон

Симон

Симон – новата музикална надежда на “Пайнер” е родена на 15 септември в Силистра. На 20 години е, зодия Дева и се определя сама като добре организирана и дисциплирана. Обича динамичния живот и може би оттам идва и страстта й към високите скорости. Адреналинът, докато кара коли, джетове и сноуборд, я кара да се чувства добре. Трудно се доверява на хората и затова много малко знаят коя е истинската Симон…

Младата изпълнителка споделя, че в своя 20-годишен живот вече се е сблъсквала не само с хубави и приятни, но и с доста трудни моменти, но музиката е била тази, коята винаги й е помагала.

“Музиката е движещата сила в моя живот, както и семейството ми. От много малка се занимавам с музика. Започнах да свиря на пиано още на 4 години. На 10 започнах и с уроците по пеене. Завършила съм НМУ ,”Любомир Пипков” в София, със специалност “Поп и джаз пеене”. Към днешна дата съм студенка, но със специалност различна от музиката - интериорен дизайн. И все пак музиката е животът ми…”, споделя Симон. “Щастлива съм, че съм част от “Пайнер” и мисля, че съм попаднала на точното място в точното време. Очаквам най доброто…”

Симон / Instagram
Симон / Facebook
Симон / YouTube
Симон / TikTok

За публични изяви и участия:

тел. 0391 60327, 0888 726 298, 0879 000 006
mail: jenidimova@payner.bg, mstanilova@payner.bg

Сингли

ВСЯКА МИНУТА2022

НИАГАРА2022