Please enable JS
ПАЙНЕР ХИТ СЕЗОНИ - ЕСЕН 2019

ПАЙНЕР ХИТ СЕЗОНИ - ЕСЕН 2019

Пайнер

2019

Най-новата компилация “Пайнер хит сезони - Есен 2019” вече е на музикалния пазар. 16 хитови заглавия на водещите имена в поп-фолка правят новата компилация просто задължителна. “Пайнер хит сезони - Есен 2019” е перфектната плейлиста за всеки сезон. “Пайнер хит сезони - Есен 2019” ви гарантира приятни минути с новите песни на Анелия, Галена, Джена, Емануела, Илиян, Кали, Преслава, Теди Александрова, Цветелина Янева, Фики, Яница и др. Една от силните страни на “Пайнер хит сезони - Есен 2019” е актуалността на песните, включени в нея. 7 от песните са създадени през месец октомври, 5 през септември, 3 през месец август и само 1 през юли, но затова път това е хита на Галена “Паника”, който има запазено място в новата колекция. Хитовете не просто се броят наесен, те се създават в духа на златния сезон, обагряйки с настроението си новата компилация, с лек нюанс на лято от августовските заглавия.

Не само имената на изпълнителите, а и заглавията на хитовете предизвикват повишения интерес: “Аре, дърпай” на Емануела, “Гъзарка” на Анелия, “Шампионка” на Яница, “Вижте го, жени” на Джена, “А бях ти казала” на Райна, “Паника” на Галена, “Не ме оставяй” на Цветелина Янева и Фики, “Така ни се пада” на Преслава и Галин, “Пръскам хонорари” на Борис Дали, “Дубай” на Ваня, “Фиеста” на Кали и др. В компилацията “Пайнер хит сезони - Есен 2019” е отразена и актуалната тенденция за създаване на хитови дуети, като са включени петте най-интригуващи заглавия, създадени напоследък. На първо място това е топ-дуетът на Преслава и Галин “Така ни се пада”. Съвместната работа на Фики и Цветелина Янева, “Не ме оставяй”, е не по-малко интересна. Успешна е и колаборацията на Илиян с Теди Александрова и Амет - “Нова магистрала 20-19”, както и дуетните проекти на Емрах и Тони Стораро, както и този на Данна с Джордан. Преслава ще чуете в албума с две от най-новите й песни. Освен хитовия дует с Галин, Преслава е представена и с “Не те забравям”, включена в суперуспешния й нов албум “Да гори в любов”, появил се на музикалния пазар на 9 септември.

В компилацията “Пайнер хит сезони - Есен 2019” са намерили място дебютните песни на новите имена в каталога на “Пайнер” – Ивета Костова участва с “Още те обичам”, Данна с “Бомба” в дует с Джордан, а Емрах се включва с общия проект с баща си Тони Стораро, “На твое място”.

И на финала да ви напомним, че песните, които ще властват в дискотеките и класациите през новия музикален сезон са в компилацията “Пайнер хит сезони - Есен 2019”. Това е компилация, в която просто няма как да излъчиш една от всички песни, защото ако всички те се представят на конкурс, ще трябва да бъдат връчени 16 награди. Ако пък се направи подреждане на компилациите, издавани през годините, то безспорният лидер ще е “Пайнер хит сезони - Есен 2019”. Накратко компилацията може да се опише само с три думи: амбициозна, атрактивна, актуална!/

Новата колекция “Пайнер хит сезони – Есен 2019” може да закупите от магазините на “Пайнер” в цялата страна или от еMAG.

“ПАЙНЕР ХИТ СЕЗОНИ - ЕСЕН 2019”

1.ПРЕСЛАВА И ГАЛИН – ТАКА НИ СЕ ПАДА

2.ГАЛЕНА – ПАНИКА

3.ЕМАНУЕЛА – АРЕ, ДЪРПАЙ

4.АНЕЛИЯ – ГЪЗАРКА

5.ФИКИ и ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА – НЕ МЕ ОСТАВЯЙ

6.ИЛИЯН и ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА ft. АМЕТ – НОВА МАГИСТРАЛА

7.ДЖЕНА –ВИЖТЕ ГО, ЖЕНИ

8.ЯНИЦА – ШАМПИОНКА

9.РАЙНА – А БЯХ ТИ КАЗАЛА

10.ИВЕТА КОСТОВА – ОЩЕ ТЕ ОБИЧАМ

11.БОРИС ДАЛИ – ПРЪСКАМ ХОНОРАРИ

12.ПРЕСЛАВА – НЕ ТЕ ЗАБРАВЯМ

13.КАЛИ – ФИЕСТА

14.ДАННА и ДЖОРДАН – БОМБА

15.ЕМРАХ И ТОНИ СТОРАРО – НА ТВОЕ МЯСТО

16.ВАНЯ – ДУБАЙ