Please enable JS
Planeta 4K – Виж музиката!

С вяра, надежда и много любов в днешния празничен ден телевизия “Планета” реши да стартира експерименталното излъчване на своя нов телевизионен канал Planeta 4K. Както личи от наименованието, съдържанието на програмата ще бъде изцяло в Ultra HD 4K резолюция. Така новата телевизия ще стане първата в България и на Балканите, която ще предложи на своите зрители изживяване с най-доброто качество.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

АУДИОКАСЕТАТА - НА 57, НО ВСЕ ПО-ЖЕЛАНА

На музикалния пазар можете да намерите аудиокасети без запис, предлагани от “Пайнер”. Те са четири вида: C 60 Chrome, C 90 Chrome, C 60 Dynamic, X C90 Dynamic X. Интересът към удобното и практично средство за съхраняване и пренасяне на музика и данни бележи ренесанс и с всяка следваща година е все по-голям. Нещо повече - все по-голям става и интересът към издаването на албуми на аудиокасета.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

“КИТКА ЗА ОБИЧ”- НОВ АЛБУМ ОТ ЯНКО НЕДЕЛЧЕВ

“Китка за обич” е най-новият самостоятелен албум на популярния народен певец Янко Неделчев. Албумът е 7 по ред в дискографията на певеца и включва 11 авторски песни на фолклорна основа. Създатели на мелодиите са спецове в бранша като Димитър Динев, Никола Янев, Здравко Георгиев, Георги Вардев, Иван Манчев. Песента “Чуден град” е по музика на самия Янко Неделчев. Автори на текстовете са Катя Кирянова, Фейзула Црънков, Христинка Гаралова, Ангел Пачалов, Величка Неделчева, Иван Манчев, Здравко Георгиев.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ПРОДАЖБИ ЗА МЕСЕЦ  АВГУСТ

СБОРНИ ПРОГРАМИ ТОП 10

1. “HIT BIKINI 2020”

2. “ХИТОВЕТЕ НА ПЛАНЕТА ПАЙНЕР -18” - Мр3

3. “PAYNER SUMMER HITS 2020”

ВИЖ ПОВЕЧЕ