Please enable JS
СВЕТЛА ДУКАТЕВА И “БЪЛГАРСКО ХОРО” НА CD И USB FLASH ПАМЕТ

Време е за Родопски мохабет и кръшни български хора с песните от новия фолклорен албум на Светла Дукатева – “Българско хоро”, продуциран и издаден от Музикална компания “Пайнер” на CD и USB flash памет. Точно 14 са те в този дебютен за певицата албум, създадени с много любов от нея през последните години. Родена в Смолян и закърмена с красотата на родопската песен, съвсем закономерно Светла Дукатева е поставила под номер 1 песента-легенда “Излел е Дельо хайдутин”. Следват китките със заглавие “Родопски мохабет” 1 и 2, събрали любими на певицата песни.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

2024 - КАЛЕНДАРЪТ НА “ПАЙНЕР”

Горещо, по-горещо, най-горещо… Настъпи сезонът на календарите и музикална компания “Пайнер” отново изненадва приятно всички меломани.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

“ЛЕСЕН ЗА ОБИЧАНЕ” НА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ – НА CD И USB ПАМЕТ

На музикалния пазар вече е най-новият албум на Веселин Маринов, който носи заглавието “Лесен за обичане”. Той е под Номер 30 в дискографията на певеца. Официалното представяне на песните в него ще бъде по време на трите грандиозни концерта в Зала 1 на НДК-София на 28, 29 и 30 ноември 2023 г.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

“СВЕТЪЛ ПРАЗНИК” Е ПОДАРЪКЪТ НА КАЛИНА И НЕВЕНА

Нов фолклорен букет с избрани народни песни подаряват на почитателите на българските ритми Калина и Невена. “Светъл празник” е вторият албум в дискографията на дуета след “Фолклорна магия”, представен от музикална компания “Пайнер” през 2016 г.

ВИЖ ПОВЕЧЕ