Please enable JS
“МУЗИКА ЗА ВСИЧКИ” - ПРЕКРАСНА КОЛЕКЦИЯ  ОТ ПЕСНИ НА ОРКЕСТЪР “КАНАРИТЕ”

Уникалната юбилейна колекция “Музика за всички” на оркестър “Канарите” вече е на музикалния пазар. Заглавие, което е най-добра характеристика за създаденото, изсвирено и изпято от легендарния оркестър през всичките 45 години от създаването му. Защото музиката на Канарите е музикален феномен - песните са живи и жизнени, когато и да са създадени, достъпни и любими за хора от всяка възраст.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

РАЙНА ПРЕДСТАВИ АЛБУМА “БЪЛГАРИЙО, ЕДНА”

Петият самостоятелен фолклорен албум на Райна е на музикалния пазар. “Българийо, една” включва 11 нови записи на певицата, подготвяни близо две години. Девет от мелодиите в албума са народни, а “Снощи съм мамо” е по текст и музика на Теофил Гешев, “Българийо, една” - на Йордан Пеев и “Пролетно слънце” - по текст на Теофил Гешев.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ГОРЕЩИ ХИТОВЕ В “PAYNER SUMMER HITS 2020”

Най-новата хитова колекция “Payner Summer Hits 2020” вече е на музикалния пазар. 16 нови заглавия, представени от 23 имена от първата редица на модерния фолк, са включени в него.

Слушай в Стрийминг Платформите

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ХИТОВЕТЕ НА ПЛАНЕТА ПАЙНЕР 18 - МУЗИКАЛНАТА БИБЛИЯ НА 2019 ГОДИНА

На музикалния пазар се появи най-новата дългочакана колекция Хитовете на Планета Пайнер 18. Това е уникална компилация, побрала на пет диска най-популярните 80 песни, появили се през 2019 година в каталога на музикална компания Пайнер.

ВИЖ ПОВЕЧЕ