Please enable JS
18 МИГА ОТ ПРОЛЕТТА НА 2021

18 МИГА ОТ ПРОЛЕТТА НА 2021

“Пайнер хит сезони - пролет 2021” е най-новата компилаця на музикална компания “Пайнер”, която ще намерите в търговската мрежа. Големият хитов потенциал на заглавията в новата мелодична колекция се вижда и само от един поглед към имената на изпълнителите, включени в проекта. 21 от най-актуалните имена в каталога на “Пайнер” представят 18 нови заглавия, създадени през последните седмици.

Традиция на музикалната компания е старта на новия музикален сезон да дават най-хитовите заглавия. В духа на тази традиция, в “Пайнер хит сезони - пролет 2021” са намерили място новите хитови проекти на водещите имена от компанията: Преслава, Анелия, Джена, Емануела, Галин, Джулия, Фики, Теди Александрова. Новаторството е другата страна на “Пайнер хит сезони - пролет 2021”. Свежи музикални идеи са заложили в проектите си и новите имена на компанията: Ариа, Емрах, Малката, Александър Робов, Радко, Денис Теофиков, Биляниш, Антонио, Айви. Като за трима от младите певци това са заглавията, с които дебютират като изпълнители на “Пайнер”: Биляниш с “Няма те, няма”, Айви с “Къде е купона” и Антонио с “Идвам да те взема”. Мъжкото присъствие в албума е достойно защитено от: братята Фики и Емрах, Галин, Александър Робов, Радко, Денис Теофиков, Антонио, Кирил. Песента “Обичам те” е дует на Теди Александрова и Емрах, а още три песни са записани от по двама изпълнители: “Страх” на Кирил и Ивета, “Идвам да те взема” на Антонио и Тоня Маринова, “Аномалия” на Малката и Александър Робов.

В компилацията прави впечатление и силния творчески импулс на изпълнителите. Четири от текстовете са написани от певици: два от Теди Александрова и по един от Ариа и Биляниш. Осем от мелодиите също са вдъхновение на самите изпълнители: Теди Александрова, Емрах, Ариа, Галин, Радко, Биляниш, Антонио, Кирил и Ави Бенеди. Основната цел на този букет от горещи парчета - “Пайнер хит сезони - пролет 2021”, е да ви държи в настроение до новата порция хитове през летния сезон. Вземете я, чуйте я... и удоволствието от чутото гарантирано ще надмине очакванията ви.

Новата колекция “Пайнер хит сезони - пролет 2021” можете да закупите от търговската мрежа в страната или от еМАГ.

Песните, включени в компилацията “Пайнер хит сезони - пролет 2021” можете да чуете тук: