Please enable JS
2024 - КАЛЕНДАРЪТ НА “ПАЙНЕР”

2024 - КАЛЕНДАРЪТ НА “ПАЙНЕР”

Горещо, по-горещо, най-горещо… Настъпи сезонът на календарите и музикална компания “Пайнер” отново изненадва приятно всички меломани. По традиция Новата година винаги започва с Официалния календар на “Пайнер”, събрал 12 от най-обичаните и популярни изпълнители в България.

2024 година започва с Преслава. Именно тя е лицето на месец Януари в Официалния календар на “Пайнер”. Високосният Февруари 2024 г. е белязан от лика на Анелия, а страстният Март – от този на Джена. С Ивана ще бъдем през целия месец Април, а за сезона на баловете през Май ще ни подсеща Глория.Лятото на 2024 г. в Официалния календар на “Пайнер” за 2024 година започва с Емануела, която е лице на месец Юни. Горещата Биляниш ни представя месец Юли, а още по-горещо става през Август с Теди Александрова.

Цветелина Янева ще ни води през Септември, а Яница – през Октомври. Те са лица в календара в началото на есента. Лице на месец Ноември е Райна, а финалът през Декември поставя Ариа.

Официалният календар на “Пайнер” за 2024 година вече очаква своите почитатели в музикалния магазин на “Пайнер”, в Payner Online на mail: sklad@payner.bg и на тел. 0889 508 873, а също и в оnline магазините eMAG, MyStock и Bazar.bg.