Please enable JS
КАРЛОС С НОВ ВИДЕОКЛИП И ДВОЕН АЛБУМ

КАРЛОС С НОВ ВИДЕОКЛИП И ДВОЕН АЛБУМ

Почитателите на Карлос са щастливи, защото техният идол ги зарадва не само с нов видеоклип, но и с двоен албум, събрал 20 песни от неговия репертоар. В последните години освен оригинални нови песни Карлос дава нов живот и на добре познати и обичани парчета. Така беше с песента на Коста Марков “Имам само едно сърце”, а сега в нов аранжимент и оригинално видео ни представя и “Дар от съдбата”, позната от репертоара на Жоро Любимеца.

В албума “Не ме е страх” Карлос е подбрал песни, на които феновете го аплодират. “Бомба”, “Друга порода”, “По-дълбоко” са сред неговата запазена марка. До тях се нареждат още песните “Не ме е страх”, “Човек, който носи разбито сърце”, “Красиво минало”, “Да няма нас”, “Да разлаем кучетата” и др. В двойния албум “Не ме е страх”, освен гласа на Карлос звучат и тези на неговите сценични партньори, а сред тях са Цветелина Янева, Яница, Емилия, Славена, Цветана Дичева и Liter Jack.

Дебютният албум на Карлос “Не ме е страх” може да закупите както от музикалния магазин на “Пайнер” намиращ се в София, така и от онлайн магазините “eMAG”, “MyStock” и “Bazar.bg”.

🛒eMAG 🛒MyStock

Песните включени в дебютния албум на Карлос “Не ме е страх” може да чуете тук.
Слушайте албума и във всички стрийминг платформи.