Please enable JS
ДЖЕНА: ПОДАРЯВАМ ВИ МОЕТО ДЪЛГООЧАКВАНО БИЖУ

ДЖЕНА: ПОДАРЯВАМ ВИ МОЕТО ДЪЛГООЧАКВАНО БИЖУ

Почитателите на модерния фолк отдавна очакваха нов албум от Джена и ето, че той вече е в музикалните магазини в цялата страна и в портала eMag.bg. Хитовата

изпълнителка е избрала 11 заглавия от своя репертоар през последните години, които да включи в диска “Чуй ме”. Заглавието идва от последния видеоклип на Джена, а самата певица се обърна с мили думи към всички часове след появата му:

”Най-новият ми албум “Чуй ме” вече е факт. Желая ви приятно слушане. Съвсем скоро може да го очаквате и във всички стрийминг платформи. Подарявам ви моето дългоочаквано бижу! Исках този албум да излезе сега, защото песните са ми любими и беше време да ги събера на едно място. Надявам се, че допринесох за усмивките ви. Преди да изляза в майчинство през януари исках да ви зарадвам, колкото мога и успея. Обичам ви - не го забравяйте!...”

“Чуй ме” е 7-ят музикален албум в дискографията на Джена и 6-ти – с поп-фолк хитове. В него певицата участва в създаването на музиката на 3 от своите песни, както и в написването на 3 от текстовете за тях. Велислав Драганински е автор на музиката на четири от песните в албума, а Даниел Ганев – на три. С най-много текстове е Анастасия Мавродиева, но стихове за Джена са създали още Петя Радева, Росен Димитров, Сияна и др. Сигурни сме, че ценителите на хубавата музика ще харесат новия албум на Джена и със сигурност ще го добавят към своята музикална колекция.

Албумът “Чуй ме” може да откриете в търговската мрежа в страната, eMAG, както и всички стрийминг платформи.

Песните включени в “Чуй ме” можете да чуете тук.