Please enable JS
“ХИТОВЕТЕ НА ПЛАНЕТА ПАЙНЕР 19” - МУЗИКАЛНА БИБЛИЯ 2020

“ХИТОВЕТЕ НА ПЛАНЕТА ПАЙНЕР 19” - МУЗИКАЛНА БИБЛИЯ 2020

Уникална компилация, побрала на три CD диска най-популярните 48 песни, появили се през 2020 година в каталога на музикална компания “Пайнер”. “Хитовете на Планета Пайнер - 19” се предлага на 3 аудио диска като в комплекта е включен още един диск, подарък от телевизия “Планета”. Меломаните могат да намерят новите Хитове и във вариант на МР3 диск. 34 от звездите на компанията представят най-хитовите заглавия на изминалата година. 25 от песните са дуетни или колаборация от двама и повече изпълнители, при това дуетните заглавия са 14 - Емануела и Ариа, Анелия и Денис Теофиков, Теди Александрова и Емрах, Данна и Десита, Милко Калайджиев и Таня Маринова, Цветелина Янева и Александър Робов и др.

Водещи в трите аудио диска са Галена със “100 живота”, Преслава с “Беден в сърцето” и Анелия с “Пие ми се”. 7 са имената на гостуващите изпълнители, които са участвали в записите на някои от песните. Сред тях са Сашо Роман, Тони Стораро, Сашо Жокера, Kyriacos Georgiou, Menil Velioski, Аркан, Дени Калинов. Борис Дали ще чуете в пет от парчетата. С по 4 песни са представени Данна, Ариа, Галин, Емрах и Денис Теофиков, а с по 3 песни - Анелия и Малката. С по 2 от хитовите си заглавия участват Преслава, Емануела, Илиян, Яница, Теди Александрова, Милко Калайджиев, Ваня, Десита, Цветелина Грахич, Александър Робов. Галена, Джена, Цветелина Янева и още 12 изпълнители са представени с по една песен.

“Хитовете на Планета Пайнер - 19” е завладяващ мелодичен музикален портрет на 2020 година, който ще ви бъде “под ръка” да звучи винаги, когато пожелаете. “Хитовете на Планета Пайнер” във всяко от изданията си, е сборник без аналог в българската музикална практика - лидерите на различните музикални класации за период от 12 месеца, да звучат на едно място. Колекцията “Хитовете на Планета Пайнер - 19” пътеводител по върховете на една календарна година от музикалната планета, която обитаваме всички ние.

За три десетилетия българската музика доста еволюира, но хитовете с марката “Пайнер” си остават сред най-добрите. И преди 31 години, и днес именно “Пайнер” определя посоката на най-популярния музикален жанр.

Новата колекция “Хитовете на Планета Пайнер 19” може да закупите от търговската мрежа в цялата страна, от магазините на“Пайнер” или в интернет от еMAG.